Jedino njemu veruje

Unuka Bate Živojinovića: Deda je jedini čovek kojem govorim sve tajne! (FOTO)

Bata vodi miran porodični život uz svoju Lulu koja bdije nad njim kao dobra vila. Retko izlazi, ali ga često posećuju prijatelji što mu je pomoglo da ostane vedar uprkos bolesti, otkrila je Dina
Vip priča
10:40h Autor:
Unuka Bate Živojinovića: Deda je jedini čovek kojem govorim sve tajne! (FOTO)
Foto: Instagram/dzivoj

"Zbog dede sam odustala od volontiranja u Africi gde sam htela da pomažem gladnima i otišla sam da studiram u London gde i sada živim", rekla je unuka glumca Velimira Bate Živojinovića (82).

A photo posted by Dina Živojinović (@dzivoj) on Sep 24, 2015 at 12:43pm PDT

S dedom, zvezdom partizanskih filmova, često se druži u njegovom beogradskom domu. Dina, koja radi u odnosima s javnošću, bliska je s dedom, kojem se više poverava nego roditeljima. Njen otac je Miljko Živojinović, koji je pobegao u Pariz zbog optužbi za privredni kriminal. U maju je oslobođen svih optužbi, pa se Bata veselio što je sin nakon osam godina mogao da ga poseti u beogradskom domu.

Tragično detinjstvo Mije Aleksića: Životna priča legende koja ne umire! (VIDEO)

A photo posted by Dina Živojinović (@dzivoj) on Sep 4, 2015 at 9:30am PDT

"Deda je i dalje jedini čovek kojem govorim sve svoje tajne jer me jedini razume", rekla je Dina. Bata joj govori kakav dečko bi joj odgovarao, a kad je na ručak kod bake Lule i Bate dovela dečka iz Nemačke, glumac ju je izgrdio jer nije želeo da bude u vezi s Nemcem.

Unuka ga je razveselila rekavši mu da nije u ozbiljnoj vezi s tim mladićem i da se više ne druže. Nakon moždanog udara koji je doživeo pre dve godine Dina češće posećuje dedu.

A photo posted by Dina Živojinović (@dzivoj) on Aug 12, 2015 at 8:19am PDT

"Bata vodi miran porodični život uz svoju Lulu koja bdije nad njim kao dobra vila. Retko izlazi, ali ga često posećuju prijatelji što mu je pomoglo da ostane vedar uprkos bolesti", rekla je Dina. Ona dodaje da je njen deda od mladosti borac, koji obožava da prepričava svoje anegdote stare 50 godina.

"Ne propušta utakmice, a redovno dok zajedno pratimo neki prenos, on navija za suparnički tim tek toliko da iznervira ostatak porodice", kaže Dina.

12 godina bez Miodraga Petrovića Čkalje: 5 legendarnih uloga koje su ga nadživele! (VIDEO)

A photo posted by Dina Živojinović (@dzivoj) on Jul 13, 2015 at 4:16am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs