Ko će kome ako ne svoj svome

Tajna 30 godina dugog braka: Hvala ti što si me varao sa prijateljicom!

Malkolm je varao svoju suprugu čak 6 godina, a ona mu je oprostila kako bi izbegli razvod
Porodica
19:36h Autor:
Tajna 30 godina dugog braka: Hvala ti što si me varao sa prijateljicom!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Dženet Klivs oprostila je mužu, Malkolmu, to što je spavao sa zajedničkom prijateljicom 6 godina. Kada je saznala, umesto da podnese zahtev za razvod braka, ona mu je dala drugu šansu. Sada slave 30. godišnjicu "srećnog braka", a za Daily Mail otkrila je svoje razloge.

"Tesa je bila naša bliska prijateljica, a takođe, 6 godina bila je i ljubavnica mog muža. Bila sam potpuno slepa za sve što se dešavalo u to vreme. Otkrila sam njihovu izdaju 2006. godine kada mi je Malkolm u suzama priznao sve. Većina žena bi ga izbacila. Uostalom, kako je moguće verovati čoveku koji te je prevario sa tvojom prijateljicom? Zvuči nemoguće, ali oprostila sam mu. I sada, zvuči neverovatno, ali ja verujem da je afera bila najbolja stvar koja je mogla da se desi za naš brak - bez nje ne bismo slavili našu 30. godišnjicu.

Kejti Prajs o bivšoj drugarici: Srećna sam što joj je život uništen, želim joj sve najgore!

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Našem odnosu nije uvek nedostajalo strasti. Vodili smo ljubav 3-4 puta nedeljno. Iznenađivali smo jedno drugo, kupovali poklone i bili romantični. Ipak, vremenom zbog svakodnevnih obaveza strast se izgubila.

Tesa je bila 8 godina mlađa od mene i flertovala je sa Makolmom, ali ja to nisam uzimala za ozbiljno. Međutim, kako smo se više družili, oni su postajali sve intimniji. Sedela je pored mog muža u restoranu i koristila svaku priliku da ga dodirne. Malkolm je insistirao da su samo prijatelji. Neko vreme sam tešila sebe da je to samo bezazleni flert jer je on žestoko negirao. Do kraja 2006. godine nisam mogla da zanemarujem više svoju intuiciju. Naterala sam ga da prizna.

12 godina živela u braku bez seksa: Osećala sam se nepoželjno, suprug me nije primećivao!

Sada shvatam da sam zanemarivala Malkolma i nisam obraćala pažnju na njega, dok Tesa, ona je bila uz njega i vraćala mu samopouzdanje.

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Oprostila sam mu jer sam videla da se iskreno kajao i molio me da mu oprostim jer je to bila samo afera. Onako ponižena, shvatila sam da smo oboje bili krivi jer smo zanemarivali probleme u našem braku, što je i dovelo do njegove prevare. Sada smo zaljubljeniji nego ikada ranije."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs