Iza zatvorenih vrata

Imali seks na svake tri godine: Bračna saga koja će vas šokirati!

Heder Gilis Haris otvoreno je govorila o braku sa bivšim suprugom, a pikantni detalji nikoga nisu ostavili ravnodušnim
Porodica
14:40h Autor:
Imali seks na svake tri godine: Bračna saga koja će vas šokirati!
Foto: Shutterstock

Moj suprug i ja imali smo seks pet puta za 12 godina. To je praktično jednom u 29 meseci. Jednostavno nije bilo dovoljno. Trenutno smo u procesu razvoda, a jedino pozitivno što mogu da izdvojim iz vremena provedenog sa bivšim mužem jesu divna dečica koja su smisao mog postojanja.

Dame, obratite pažnju: Muškarce odbijaju ovakve žene!

Znaci upozorenja da može doći do razvoda postojali su i ranije, samo što sam se trudila da ih zaboravim.

Tokom prvih nekoliko meseci zabavljanja, moj bivši muž i ja imali smo puno seksa, a ubrzo smo počeli da živimo zajedno. Međutim, ušli smo u rutinu zajedničkog života.

Ipak, volela sam ga kao prijatelja. Bio je pametan, zgodan, ljubazan, imali smo interesantne razgovore, pa sam zanemarila činjenicu da nam nedostaje seks. Počela sam da vežbam, bila sam u teretani pet dana u nedelji.

Dve godine kasnije venčali smo se, a nismo imali seks ni prve bračne noći. Nismo imali seks ni na medenom mesecu. Nismo imali seks cele prve godine našeg braka. Jednom kad smo spavali zatrudnela sam. Nakon dve godine od tada opet smo spavali i dobili smo ćerkicu.

Varao me dve godine: Timarila sam ga za druge žene!

A onda je on počeo da spava na kauču, to mu je bilo normalno. A onda sam se ja zaljubila u nekog drugog, i da, imala sam aferu. Novi muškarac u mom životu bio je strastven, umeo je da me dodiruje i da me ljubi. Ponovo sam se osećala kao žena.

Cela situacija je bila neprijatna, stresna i osetila sam se kao prevarant. Jer spolja, mi smo i dalje izgledali kao lep par sa dvoje dece, a ustvari i on je počeo mene da vara , a i ja sam njega varala sa drugim muškarcem.

Mislim da sam toliko dugo ostajala u braku sa njim samo zbog dece i finansija. Nakon 12 godina mučenja odlučila sam da se razvedem, jednostavno više nije imalo smisla.

Tajna muškog mozga: Jedini deo ženskog tela kom ne mogu da odole!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs