Ljubav bez granica

Ni sa njom, ni bez nje: Zaprosio bivšu suprugu 43 godine nakon razvoda! (VIDEO)

Sedamdesetpetogodišnji Luiz Demetriades rešio je da nakon više od četiri decenije ponovo postavi romantično pitanje bivšoj supruzi
Porodica
03:14h Autor:
Ni sa njom, ni bez nje: Zaprosio bivšu suprugu 43 godine nakon razvoda! (VIDEO)

Luiz Demetriades (75), došao je čak iz Memfisa u Arkanzas ovog vikenda kako bi postavio jedno romantično pitanje bivšoj supruzi, Renati Štampf, na njenom radnom mestu u supermarketu.

http://www.youtube.com/watch?v=9zID6C6f1FA
ABC
Renata Štampf bivšeg supruga

Čisto da znaš, ponovo bih oženio tebe: Pismo jednog bivšeg supruga koje će vas dirnutiRenata se prvo pretvarala da neće prihvatiti predlog, ali na kraju je rekla “DA”.

"Četrdeset i tri godine je dug period, tako da u početku nisam bila sigurna", izjavila je ona za ABC. "Ali ja ću se udati za njega jer primećujem da se on promenio na bolje, to sam shvatila”.

Njih dvoje prvi put su se sreli u Nemačkoj kada su imali po 18 godina. Zaljubili su se istog trenutka i ubrzo nakon toga “uplovili” su u bračnu zajednicu i preselili se u SAD gde su imali troje dece. Međutim, nakon 13 godina braka razveli su se, a svako od njih kasnije je imao novi brak (oba njihova supružnika nedavno su preminula).

Priča od koje zastaje dah: Zaprosio devojku na 2.700 metara nadmorske visine! (FOTO , VIDEO)

Luiz je shvatio da je ljubav njegovog života upravo bivša supruga sa kojom ima troje dece, i rešio je da joj postavi sudbonosno pitanje. Izgleda da ljubav ne poznaje granice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs