Tvrde da se Šumaher 1. put pojavio u javnosti, otkriveno kako komunicira s porodicom: Ova Bosanka provodi vreme sa njim

Ceo svet obišla je vest da se Šumaher pojavio na venčanju svoje ćerke, međutim, gosti nisu imali prilike da ga vide.

Porodica
11:55h
Tvrde da se Šumaher 1. put pojavio u javnosti, otkriveno kako komunicira s porodicom: Ova Bosanka provodi vreme sa njim
Foto: Profimedia

Đina Šumaher, ćerka nenadmašnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, tokom vikenda udala se za dugogodišnjeg partnera Jaina Betkea. Svečana ceremonija održana ne na Majorci u porodičnoj vili, a slavlje je proteklo u tajnosti, te su svi gosti na ulasku u velelelpnu porodičnu vilu morali da ostave mobilne telefone, što je pokrenuo lavinu spekulacija. Naime, strani mediji pišu kako je venčanju prsustvovao i mladin otac.

Naime, kako prenosi "Dejli mejl", čuveni Šumaher se prvi put pojavio u javnosti i to baš na svadbi svoje mezimice. Međutim, uprkos pisanju stranih portala, konkretni dokazi još uvek nisu obelodanjeni. Čak se ne mogu ni pronaći slike sa proslave, osim jedne koju je Đina objavila na svom Instagram profilu.

- Da li je Šumi zaista bio prisutan na venčanju u subotu? Moguće je. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u bašti, gde su bili ostali gosti, od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem porodičnom krugu - rekao je izvor za"Bild".

Još nekoliko detalja otkriveno je sa same svadbe, pa je tako poznato da je ceremonija venčanja trajala oko pola sata, da su se mladenci zvanično "uzeli" oko četiri časa.

Novi detalji o Šumaheru

Elizabeta Gregoraći, bivša supruga gazde poznatih timova u Formuli 1 Flavija Brijatorea, otkrila je nedavno kako Šumaher komunicira sa porodicom, međuim, njegovi najbliži nisu komentarisali njene tvrdnje.

- Mihael ne priča, on komunicira očima i samo tri osobe smeju da ga vide, a ja znam ko su. Preselili su se u Španiji i njegova supruga je u toj kući napravila bolnicu za njega", rekla je ona tom prilikom. Porodica, naravno, nikad nije potvrdila taj trač, kao ni bilo koji drugi - rekla je Elizabeta.

Mihael Šumaher
foto: OLIVER MULTHAUP / AFP / Profimedia

Bosanka obilazi Šumahera

Mik Šumaher, sin legendarnog vozača Formule 1 Mihaela, u vezi je sa manekenkom Lailom Hasanović koja je poreklom iz Srebrenice. Njeni roditelji su tokom 90-ih godina prošlog veka napustili Bosnu i Hercegovinu i skrasili se u Danskoj gde je manekenka i rođena. Pre četiri godine bila je u finalu izbora za Mis Univerzum, a veoma je popularna i na društvenim mrežama.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/ lailahasanovic

Kako pišu nemački mediji, ona je jedna od retkih osoba koja je imala priliku da poseti legendarnog Mihaela Šumahera upravo zbog činjenice da je već neko vreme devojka njegovog sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs