Kristinin muž godinama je sumnjao da je ćerka koju je rodila njegova: Uradili su dnk test i ostali u neverici

Bračni par dnk analizom ustanovio da dete koje su dobili vantelesnom oplodnjom nije očevo.

Porodica
Kristinin muž godinama je sumnjao da je ćerka koju je rodila njegova: Uradili su dnk test i ostali u neverici
Foto: Printscreen Facebook

Dru Vasilevski i njegova supruga Kristina Kojderik godinama su pokušavali da dobiju dete, sve dok se nisu odlučili na vantelesnu oplodnju koja je uspešno završena. Bračni par dobio je devojčicu, međutim, vremenom su postali zabrinuti, budući da njihova ćerka uopšte nije ličila na niih.

"Kada se rodila, svi moji prijatelji su rekli: ’Oh, ona izgleda kao Azijatkinja’", rekla je Kristina, devojčicina majka.

Skoro četiri godine, Kristina i njen, sada već bivši suprug Dru Vasilevski pitaju se ko je biološki otac njihove ćerke. Kristina je rodila svoju ćerku 2013. Kada je devojčica imala oko 2 godine, majka je rekla da je primetila da su crte njene ćerke drugačije od njenih. Tada su i stranci počeli da se raspituju da li su je usvojili.

Kristina Kojderik, Dru Vasilevski
foto: Printscreen Youtube/ CBS Mornings

DNK test ih ostavio u neverici

DNK test iz 2015. godine potvrdio je da Vasilevski nije u srodstvu sa devojčicom, navodi se u tužbi. Nakon što su dobili DNK rezultate, roditelji iz Nju Džersija rekli su da su pozvali Institut za reproduktivnu medicinu i nauku u Sent Varnabi tražeći odgovore, ali su rekli da su se članovi osoblja samo izvinili i rekli im da ne mogu da potvrde da je nešto pošlo po zlu.

"Uradili smo test, misleći da će sve biti u redu. A onda, kada su došli rezultati, bio sam u neverici", rekao je Vasilevski svojevremeno u emisiji "Good Morning America", dodajući da je bio "razoren" tim saznanjem i da je gorko plakao.

Kristina i Vasilevski podneli su tužbu, optužujući kliniku za plodnost u Livingstonu, u Nju Džersiju, kao i nekoliko njenih zaposlenih da nisu održavali pravilan lanac čuvanja uzoraka sperme i oplodili Kristinu spermom čoveka koji nije bio njen muž, prenosi CNN.

Međutim, nadležni ove ustanove su demantovali niihove navode, tvrdeći da su zaposleni klinike veoma posvećeni svom poslu.

Bračni par se u međuvremenu razveo i živeo odvojeno, međutim, i dalje su u dobrim odnosima zbog deteta.

"Želim da saznam ko je otac moje moe ćerke, da bih mogao da joj odgovorim kada me pita: 'Zašto izgledam drugačije?' Želim da zna svoju genetsku istoriju. I ne želim da se ovo ikada desi nekom drugom jer je toliko teško. Poslednje godine bile su noćna mora. Zašto je neko ovo zaslužio samo jer je pokušavao da dobije dete", rekao je Vasilevski 2019. godine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs