Moja majka nije izlazila iz kreveta mog muža: Kad sam uradila DNK test za moju braću, zanemela sam od šoka

Ispovest žene čija majka je spavala sa njenim mužem šokirala je javnost.

Lifestyle
Moja majka nije izlazila iz kreveta mog muža: Kad sam uradila DNK test za moju braću, zanemela sam od šoka
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Žena je obolela nakon što je DNK otkrio da njen muž ima tajnu aferu sa njenom mamom duge 22 godine. Objasnila je kako je on čak postao otac njene braće blizanaca, a zanimljivo je da su majka i ćerka obe zatrudnele u razmaku od nekoliko dana.

Ova 40-godišnjakinja kaže da je izgubila "svo poverenje koje sam imala u muškarce" - i da je potpuno uništio njenu porodicu. Na Redditu je rekla: "Sa svojim 39-godišnjim mužem sam od naše 15. Zatrudnela sam sa 17 i preselili smo se kod roditelja. Ubrzo nakon što su rodili svoju najstariju ćerku, venčali su se i preselili na ranč njenog pokojnog dede, koji je bio pored kuće njenih roditelja. "Moji baka i deda su sagradili kuću pored mojih roditelja kada su otišli ​​u penziju", dodala je ona. "Moji roditelji su odlučili da nas puste da živimo u ovoj kući i rekli su nam da će to biti moje nasledstvo."

Preljuba, Žena, Par, Ljubavnica
foto: Shutterstock

"Moj muž i ja nismo imali problema sa ovim. Dobili smo još troje dece i trenutno sam u sedmom mesecu trudnoće sa poslednjim detetom." Dalje je objasnila kako smatra da je njihov brak "dobar", održavajući ga uzbudljivim tako što idu na sastanke, kupuju jedno drugom poklone i budu intimni jedno sa drugim više od dva puta nedeljno.

Ali kada se vratila kući sa putovanja za devojčice, ceo njen svet se razbio u komade nakon što je zatekla mamu i muža zajedno u svojoj spavaćoj sobi. "Ušla sam u svoju spavaću sobu i videla svoju mamu kako ima intine odnose sa mojim mužem", rekla je. "Majka je vrištala na mene da izađem iz 'njihove' spavaće sobe što me je još više potreslo."

"Nažalost, moja najstarija ćerka je takođe bila kod kuće u svojoj spavaćoj sobi preko puta kuće i spremala se za zabavu. Istrčala je i videla kako je moja majka, osim posteljine, gola majka istrčala iz naše susedne kuće i zalupila vratima. Ćerka je bila shrvana i zamolila sam je da ne govori ništa dok nisam prvo razgovarala sa svojim mužem. Rekao mi je da ga je moja mama zavela kada smo imali 18 godina. Imali su nezaštićeni seks bar jednom mesečno duže nego što smo bili u braku."

"Izvršila sam matematiku i bila sam užasnuta jer je vremenska linija značila da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli da budu od mog muža. Žena, koja ima šestoro braće i sestara od 42 do 18 godina, nije više mogla da zadrži za sebe "odvratnu" vest – i sve je ispričala tati.

Dodala je: "Odmah sam nazvala tatu i rekla mu da dođe kod mene bez mame. Naterala sam muža da prizna, a tata je bio užasnut, on i moja mama su takođe bili srednjoškolci. Nepotrebno je reći da smo mogli da čujemo moje majka je vrištala iz svoje kuće kada se suočio sa njom."

"Moj tata ju je izbacio i ona sada živi sa mojom 38-godišnjom sestrom. Moj tata je insistirao na DNK testu za tri najmlađa dečaka pre nego što je razmislio o bilo kakvoj vezi sa njihovim brakom. Blizanci su biološka deca mog muža. Od tada sam ga izbacila i on živi sa roditeljima."

Raskid, Razvod, Svađa
foto: Shutterstock

Ne želeći više ništa da imaju sa njima, žena i njen tata sada pokušavaju da prodaju svoje domove kako bi zajedno kupili veću imovinu negde drugde.

"Pošto je kuća i dalje bila na ime mog oca, moj muž neće dobiti novac od prodaje, kao ni moja majka, jer se nasledna imovina ne deli u razvodima", dodala je ona. "Moja majka takođe verovatno neće dobiti nikakvu alimentaciju, jer naša država nije država za razvod bez krivice."

"Moj muž je zaprepašćen i besan što sam dokazala da će on zapravo imati sedmoro dece, umesto petoro, i da ću mu oduzeti pola posla. Moj muž je osnovao sopstvenu HVAC kompaniju pre nekoliko godina i prvih pet godina sam mu pomogla da ga uspostavi, potpuno vodila kancelariju i odvojila vreme od moje nastavničke karijere da bih mu pomogla da ovo uspostavi."

"U mojoj državi, sva bračna imovina, uključujući preduzeća, podeljena je 50/50. Nakon što je razradila tajming svega, žena je shvatila da je njen muž napravio dete njoj i njenoj mami za samo nekoliko dana. Izuzetno sam ogorčena i ljuta na svoju majku, posebno na njeno licemerje da me naziva kurvom i sramoti moju porodicu, kada je uradila mnogo gore", dodala je.

"Napravio je dete mojoj majci za manje od nedelju dana nakon što sam zatrudnela i dok sam mislila da je bilo tako slatko i zabavno da sam podelila iskustvo trudnoće sa svojom mamom, ona je nosila polubraću i sestre moje dece. On je slomio sve moje poverenje kod muškaraca i već sam nabavila dobrog advokata iz firme koja nam je pomogla u finansijskim stvarima i za mene i za mog tatu."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

DNKIspovest