OLIVIJA JONTIĆ, ZALJUBLJENA U RADIO, KRUPNIM KORACIMA ZAKORAČILA U SVET TELEVIZIJE

U subotu, 27. jula, počinje sa emitovanjem novi televizijski format na Kurir televiziji - “Stars specijal”.

Lifestyle
Autor:
OLIVIJA JONTIĆ, ZALJUBLJENA U RADIO, KRUPNIM KORACIMA ZAKORAČILA U SVET TELEVIZIJE
Foto: Promo

Svake subote od 16.10 časova četiri harizmatična voditelja otkrivaće za vas sve tajne i intrige iz sveta zabave. Jedna od njih, najmlađi član porodice Kurir televizije, neko ko se timu skoro pridružio, jeste Olivija Jontić, javnosti poznata kao radijski voditelj. Ova „ponosna Ubljanka“, duhovita i uvek nasmejana, od najranijeg detinjstva, u okviru vanškolskih aktivnosti, počela je da ispoljava kreativnost.

Iako je završila telekomunikacije, za sebe voli da kaže da je za tu struku vezuje isključivo činjenica da je non-stop na telefonskoj liniji.

Olivija Jontić
foto: Promo

Ljubav prema onome što je odredilo najveći deo njene izuzetne karijere, ljubav prema radiju, razvila se kod nje još tokom srednje škole, kada stiče svoje prvo radno iskustvo i kada njen glas postaje poznat i prepoznatljiv širem krugu ljudi. Ta ljubav, koja traje punih 20 godina, dostigla je vrhunac kad su Olivijin glas, fenomenalan smisao za humor, šarm i profesionalizam prezentovani široj javnosti preko svih najslušanijih radio-stanica u zemlji. Izuzetna karijera, napravljena na temeljima kvalitetnog i posvećenog rada, učinila ju je poznatom svim slušaocima radija.

Iako je želja za narednim korakom u karijeri kod nje odavno prisutna, čak se i oprobala u nekim kratkim i svedenim televizijskim formatima, svoj prvi pravi, veliki iskorak u svet televizije odabrala je da napravi u novom formatu Kurir televizije, “Stars specijalu”. S obzirom na činjenicu da je Kurir televizija najgledanija kablovska televizija kolažnog tipa, nije imala dilemu u vezi sa izborom. Očekuje se da ova šarmantna voditeljka pokaže još više i da zablista na Kurir televiziji, a gledaocima postane jedno od omiljenih TV lica.

Ova energična, impulsivna, emotivna i pravična žena, ali i žena od integriteta, britkog jezika i jasnog stava, van posla je neko ko pre svega voli svoju porodicu, ćerke Manju i Dunju, i svog najboljeg prijatelja, supruga Dejana! Za nju je najveći uspeh da njih učini srećnim!

Upoznajte bolje Oliviju Jontić svake subote od 16.10 časova na Kurir televiziji, u emisiji “Stars specijal”!

Olivija Jontić
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs