Uradila sam dnk test, a rezultati su me zaprepastili: Moja baba je dedu varala sa vojnicima i ko zna čije je dete rodila

Uradila sam dnk test i saznala da je moja baka varala dedu, živela sam u zabludi.

Porodica
Uradila sam dnk test, a rezultati su me zaprepastili: Moja baba je dedu varala sa vojnicima i ko zna čije je dete rodila
Foto: Preentscreen/TikTok

Dok neki ljudi uzimaju DNK testove da bi otkrili više o svom poreklu, drugi ih jednostavno uzimaju radi zabave. To je upravo ono što je jedna žena htela da uradi kada je naručila DNK test kod kuće - međutim, na kraju je potvrdila dugogodišnje porodične glasine.

"Moj deda po ocu zapravo nije bio biološki moj deda. Godinama se pričalo da ga je moja baka prevarila sa francuskim ili eventualno nemačkim vojnikom, ali on je znao i samo je ostao da odgaja decu jer je to je upravo ono što su tada radili."

Objasnila je kako se DNK test njene sestre pokazao da je ona 25% Francuskinja - što znači da je njihov otac 50% Francuz.

"Moj tata nikada nije znao ko mu je pravi biološki otac. Mislim da mu niko nije rekao ovu informaciju, on nije deo naših života, a tip sa kojim sam odrasla misleći da je tehnički moj deda, to nije bio."

"Još uvek mislim o njemu kao o svom dedi, još uvek je imao ulogu dede pre nego što je preminuo, ali čudno je misliti da je moj 'pravi' deda samo neki slučajni Francuz kojeg nikada neću upoznati i verovatno nikada neću znati ime od, koji je i sam skoro sigurno mrtav."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

DNKIspovest