"Čim je moja žena počela da mi se gadi, morao sam da joj se ovako osvetim: Više je nepodnošljiva, salo preliva"

Prenosimo vam u celosti ispovest čoveka koji planira da se razvede jer mu je žena "poružnela".

Porodica
18:10h Autor:
"Čim je moja žena počela da mi se gadi, morao sam da joj se ovako osvetim: Više je nepodnošljiva, salo preliva"
Foto: Shutterstock

Jedan muškarac koji je želeo da ostane anoniman, želeo je da putem medija da podeli svoju "nervozu" sa ostatkom sveta, da znaju šta mu se desilo.

Čovek je kako je naveo, morao da baci u vodu 15 godina braka sa svojom ženom, jer se "ugojila i poružnela".

Zbog toga što mu se desilo, on je odlučio da joj se osveti na vrlo kontroverzan način- tako što je spavao sa njenom najboljom prijateljicom

Debela žena
foto: Ilustracija / Thinkstock

Iako je "potpuno u redu" sa idejom o razvodu i planira to da učini, kaže da ne želi da to uradi dok njegov četvorogodišnji sin ne bude malo stariji.

Obraćajući se, on je bezdušno rekao: "Ne mogu da prestanem da varam svoju debelu, beskorisnu, ružnu ženu i ne osećam se loše. Nikada ne bih bio u braku. Venčali smo se u ranim dvadesetim i zajedno smo skoro 15. godine, nažalost".

"Prvih sedam godina je bilo prilično dobro. Ona mi je pomogla i izdržavala me dok sam bio na medicinskom fakultetu, a ja sam joj pomogao za njene studije. Moja žena se u suštini pretvorila u svinju. Više me ne privlači. Ne znam šta je to, kako ljudi koji postaju debeli prihvataju to kao da je privlačno.", istakao je muškarac.

Tužan muškarac, Muškarac
foto: Shutterstock

"To je odvratno, nezdravo i živite u poricanju koristeći reči kao što su "elegantno popunjeni" ili "puniji" da opišete sebe", nastavio je čovek sa pričom, krenuvši neopravdano i bezobrazno da vređa i omalovažava ljude sa viškom kilograma.

"Ona je takođe postala neverovatno sebična, cmizdriva, pohlepna, narcisoidna i izluđuje me", dodao je on. "Da nije tako neprijatan nilski konj, ne bih ni mario za debljanje. Sa zadovoljstvom bih pokušao da nateram da vežba sa mnom. Nikada se nisam porazio kao ona, u formi sam i još uvek privlačan", rekao je nervozni muškarac.

Okrutni čovek je priznao da ju je namerno lagao o tome da radi do kasno - umesto da je posle posla otišao u kafić da provede neko vreme sam. Rekao je: "Zapravo se ne osećam loše što spavam sa jednim od njenih prijateljica, koja je verena, kao i sa jednim od mojih udatih koleginica. Ni ja nemam nameru da stanem. Jedina korist od braka sada znam mnogo više udatih žena sa kojima mogu da je prevarim."

seks
foto: Shutterstock

Dok je većina korisnika irazila šok zbog njegovog priznanja, drugi su ga pozvali da se razvede i prestane da sramoti svoju ženu. Jedan korisnik je rekao: „Samo se razvedi, ne štediš svoje dete bolova u srcu. Učiš ga da je u redu prevariti svog supružnika kada nisi srećan. A to nije u redu. Deca su otporna. On ima samo 4 godine, tako da on to sada neće u potpunosti razumeti, ali kad bude stariji hoće". Drugi korisnik je dodao: "Ti si zaista bezbrižan kreten. Tvoja žena zaslužuje bolje."

Treći korisnik je rekao: "Samo se razvedi. Žena ti je možda neprivlačna, a ti si se zaljubio. Ali ako ćeš da prevariš, zašto to radiš sa oženjenom osobom?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs