Devojčica trenira i plače, a majka je ponosno snima: Snimak koji je izazvao bes i osudu javnosti, a iza svega stoji ona

Da li ovako izgleda dete na kojima roditelji leče komplekse ili devojčici samo nije bio dan, mišljenja su podeljena

Porodica
Devojčica trenira i plače, a majka je ponosno snima: Snimak koji je izazvao bes i osudu javnosti, a iza svega stoji ona
Foto: Printscreen Instagram / kat_petrova_2017

Da je profesionalno bavljenje sportom teško i da zahteva određene žrtve nije nikakva tajna, međutim često su roditelji ti koji forsiraju dete da se bavi određenim sportom, a da to nije njegova vlastita želja.

Pa tako mnoge mame i tate žele da njihova deca postignu više nego što su oni, stoga često možemo da čujemo da "roditelji leče komplekse preko svoje dece".

Gotovo da je nepisano pravilo da, na primer, otac koji zbog povrede ili loše sreće nije uspeo da dogura daleko u fudbalu, forsira sina da trenira na zavidnom nivou ili da majka želi da njena ćerka igra balet ili neki drugi sport jer ona iz nekog razloga nije mogla.

Međutim, forsirati i davati vetar u leđa su dijametralno različite stvati i uvek se na kraju sve slomi na detetu.

Video-snimak malene devojčice koja trenira i plače izazvao je bes kod mnogih, a majci koja je sve vreme snimala imali su mnogo toga da poruče.

Majka devojčice, Petrova Ekatarena svakodnevno objavljuje video snimke svoje ćerke koja trenira ritmičku gimnastiku. Malena je veoma uspešna u ovoj disciplini, a tome svedoči i činjenica da je osvojila brojne medalje na takmičenjima.

Ipak, da je put do uspeha trnovit potvrđuje i gorepomenut video-snimak koji je izvavao bes kod mnogih.

"Moja mala jaka devojčica", napisala je majka pored videa na kome se devojčica isteže na treningu i roni suze. Što je naišlo na osudu javnosti:

"Ovo je okrutno. Zaboleo me želudac dok sam gledao", "E, pa, ljudi moji, ovako izgleda kada roditelji leče svoje komplese na deci", "Kako možeš da budeš ponosna na ovo? Uzmi to tebe i odvedi je na sladoled, prošetaj se s njom. Danas nije njen dan za treniranje", "Ovo me je tako zabolelo. Isto sam prošla", glasili su neki od komentara.

Stil / Blic žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs