DRAGANA DŽAJIĆ KONAČNO OTKRILA ŠTA MISLI O ZAOVI ANI IVANOVIĆ I MNOGE IZNENADILA: Niko nije očekivao OVO priznanje

Odnos Ane Ivanović i Dragane Džajić ne prestaje da intrigira javnosti...

Porodica
00:39h Autor:
DRAGANA DŽAJIĆ KONAČNO OTKRILA ŠTA MISLI O ZAOVI ANI IVANOVIĆ I MNOGE IZNENADILA: Niko nije očekivao OVO priznanje
Ana i Dragana, Foto: Printscreen Instagram / Ana Ivanović / Dragana Džajić

Dragana Džajić, ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, već godinama uživa u ljubavi sa rođenim bratom nekadašnje teniserke Ane Ivanović. Naime, Miloša gotovo nikada ne viđamo u javnosti, dok njegova supruga i sestra privlače pažnju na svakom koraku. Kako su obe veoma popularne, njihov odnose je vrlo često na meti komentara...

I dok jedni smatraju da se ove dve dame ne slažu baš najbolje, posebno što na društvenim mrežama ne može da se nađe gotovo nijedna njihova zajednčika slika, drugi misle da su veoma bliske i da svoj odnos čuvaju od svetla reflektora. Na sva nagađanja da su zaova i snaja u zategnutim odnosima Dragana je napokon stavila tačku.

Ana Ivanović
foto: Printscreen/Instagra

- Nisam mogla da verujem kad sam čitala takve komentare. Fascinantno mi je što je ljudima dokaz nečije bliskosti ili distanciranosti prisustvo ili odsustvo sa društvenih mreža. U obe naše porodice, svi koji imamo Instagram, ne objavljujemo fotografije nastale tokom zajedničkih trenutaka. Pa, valjda je jedna od osnovnih osobina privatnih odnosa upravo - privatnost - rekla je za "Story".

Dodala je da je Ana sjajna tetka, te da njen sin Vid voli sa njom da igra tenis.

- Kao i većina dečaka, voli da igra fudbal sa drugarima, a kada je s tetka Anom par puta prebacivao tenisku lopticu preko mreže, delovalo je da mu ne ide loše.

Ana Ivanović, Miloš Ivanović
foto: Instagram / Anaivanovic

Ko je Anin misteriozni brat?

Brat Miloš dve godine je mlađi od svoje sestre, a javnosti je postao interesantan kada se 2018. godine pojavila vest da je u vezi sa ćerkom legendarnog fudbalera i počasnog predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića, Draganom Džajić.

Miloš je kao aktraktivan momak privlačio pažnju mnogih devojaka, ali ih je sve rastužio kada je objavio da se ženi Draganom.

Par je odlučio da na ludi kamen stane 25. maja 2019. godine. Njihova ljubav postala je celokupna kada su 16. decembra iste godine postali roditelji dečaka, kojem su dali ime Vid.

1 / 7 Foto: Instagram / Anaivanovic

- Sličan se sličnom raduje. Miloš je predivan čovek i božanstven muž. Iz te ljubavi dobili smo sina... Uživam, jer smo se stvarno našli. Moji roditelji su 30 godina u braku i Miloševi roditelji su dugo u braku - rekla je Dragana jednom prilikom u emisiji „Magazin In".

Dok je Ana krčila težak put ka poziciji svetskog broja jedan, nije bilo lako ni zgodnom preduzetniku koji je uspeh ipak potražio u biznisu. Poznato je da, između ostalih poslova, Miloš poseduje radnju sa košuljama koje se kreiraju po meri kupaca, kao i sa drugim modnim detaljima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs