PRE ANE JE ŠVAJNŠTAJGER LJUBIO PRELEPU SARU, KAŽU DA JE ZANOSNIJA OD TENISERKE: Od njegove ŠOK IZDAJE se jedva oporavila

Bastijan i Sara su bili omiljeni par u Nemačkoj, a njihova romansa je trajala 7 godina

Ljubav
15:57h Autor:
PRE ANE JE ŠVAJNŠTAJGER LJUBIO PRELEPU SARU, KAŽU DA JE ZANOSNIJA OD TENISERKE: Od njegove ŠOK IZDAJE se jedva oporavila
Foto: Printscreen Instagram - sarahbrandner

Legendarni fudbaler Bastijan Švajnštajger već čitavu deceniju uživa u ljubavi sa nekada prvom teniserkom sveta Anom Ivanović, nekoliko puta proglašenom za najlepšu među sportistkinjama. Međutim, njihova romansa na početki nije naišla na odobravanje u Nemačkoj, jer svi oni koji su obožavali Bastjana priželjkivali da u bračne vode uplovi sa drugom devojkom.

Naime, pre Ane, čak, sedam godina je bio u vezi za nemačkom manekenkom Sarom Brandner. I dok je javnost očekivala vesti o svadbi, oni su se razišli 2014, a baš iste godine je Švajnštajger ušao u vezu sa lepom Srpkinjom, te su kružile glasine da je upravo ona bila kriva sa njihov raskid.

Sara i Bastijan upoznali su se slučajno na Ibici, a varnice među njima su planule već pri prvom susretu. Vreme nije postojala za njih svaki put kada su skupa, te su vrlo brzo počeli i da žive zajedno u Minhenu.

Bili su omiljeni nemački par, često su se pojavljivali na javnim događajima, zajedno su slavili njegove pobede, i izgledalo je da je sledeći korak onaj do oltara. Sve je vodilo ka tome. Ali…

Prva sumnja da nešto nije u redu među njima pojavila se u avgustu 2014. kada je rođendan proslavila bez Bastija. A onda su se već narednog meseca pojavile slike Ane i Švajnija iz Njujorka, gde su ih paparaci uhvatili u šetnji, a vest je odjeknula širom sveta. Danima se pisalo o njima, a kometari nisu prestajali da se nižu - jedni su bili oduševljeni novom izabranicom fudbalera, dok su drugi isticali da ih je razočarao.

Prema navodima nemačkih medija, nekad zlatni par raskinuo je u julu, a da je kraj definitivan pokazao je i Bastijan precrtavši Sarino ime na kopačkama. Pričalo se da je raskid bio turbulentan i da je zgodna plavuša dugo patila za fudbalerom.

Jedina veza za koju se zna da je imala posle Švajnštajgera bila je sa biznismenom Mihaelom Bejerom, ali i njihova romansa je doživela krah nakon tri godine. Sada nije poznato da li je ova zanosna plavuša zauzeta, ali je poručila jednom prilikom da je Bastijan za nju završeno poglavlje.

1 / 6 Foto: A-way! / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tri godine bila je u vezi sa biznismenom Mihaelom Bejerom, a njen emotivni status trenutno je nepoznat.

Sara Brandner i dalje je aktivna u svetu modelinga. U međuvremenu je postala i nutricionista, a propagira prirodan izgled i što jednostavniji način života.

— Ne, ali sve je u redu, dobro sam, jako dobro — poručila je Sara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs