S KIM JE SVE BIO VLAHOVIĆ? Najlepšu Italijanku ostavio zbog BIVŠE DEVOJKE, a mnoge šokira priča da je zaveo OVU PEVAČICU

Mnoge pripadnice lepšeg pola se pitaju sa kim je sve bio Dušan Vlahović, a spisak je podugačak.

Ljubav
13:39h Autor:
S KIM JE SVE BIO VLAHOVIĆ? Najlepšu Italijanku ostavio zbog BIVŠE DEVOJKE, a mnoge šokira priča da je zaveo OVU PEVAČICU
Dušan Vlahović, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Dušan Vlahović je postao naš najplaćeniji fudbaler sa samo 22 godine, potpisavši ugovor iz snoca sa "Juventusom" i to zahvaljujući njegovim maestralinom potezima na terenu koji navijače ostavljaju bez daha. Sa druge strane, šarmu ovog izvanrednog sportiste gotovo nijedna dama ne može da odoli, a spajali su ga sa najvećim lepoticama širom sveta! Međutim, polazilo mu je za rukom da ljubavni život drži sve do letos, kada se pričalo i pisalo na sve strane da se pomirio sa bivšom devojkom.

Vratio se staroj ljubavi

Kao bomba je odjeknula vest da se Vlahović vratio nekadašnjoj devojci Vanji Bogdanović, koju je slučajno sreo tokom odmora na Ibici. Naime, njihov dvoje su bili kratko zajedno pre pet godina, međutim, varnice su ponovo sevnule nakon iznenadnog susreta.

Dušan Vlahović
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo. Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku - pričao je izvor blizak Dušanu letos i dodao:

- Bio je na odmoru na Mikonosu, a onda je sa društvom produžio na Ibicu. Iznajmili su jahtu, na koju su "privodili" mnoge lepotice. Pred kraj odmora, Dušan je na plaži video Vanju, koja je bila sa svojim društvom. Oduševljen i zaprepašćen što je vidi, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja letovanja se nisu razdvojili, a kada su se vratili u Beograd, nastavili su vezu.

Dušan Vlahović
foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/VLAHOVICDUSAN

Već nekoliko puta su obnavljali romansu.

- Vanja je upoznala Dušana kada nije bio ni poznat ni bogat... Družili su se, izlazili, roditelji su im kućni prijatelji. Iz velikog drugarstva izrodile su se i emocije i pre pet godina su uplovili u vezu. Nažalost, ona nije dugo potrajala jer su oboje bili mladi, neiskusni i željni provoda. Razišli su se i nastavili da se druže. Prošle godine su imali još jedan pokušaj veze, ali se ona opet završila neslavno. Nakon nekoliko dana su se razišli, a Dušan je otputovao za Italiju. Tada su prestali da se čuju, otpratili su se i sa društvenih mreža, ali ih je sudbina ove godine opet spojila na Ibici - ispričao je.

Vlahovićevi roditelji oduševljeni su zbog toga što se pomirio sa Vanjom i nadaju se da će njihova ljubav ovoga puta pobediti sve izazove.

Sa kojim sve lepoticama su spajali Dušana Vlahovića?

MARIASOLE POLIO

Dušana su često povzivali sa prelepim Italijankama, a prva u nizu bila je Mariasole Polio, koja pleni harizmom i izgledom. Gde god se pojavio ova glumica i TikTok influenserka, privlači svu pažnju, pa tako izgleda nije promakla ni Vlahoviću.

Strani mediji su pisali kako ju je Dušan navodno ostavio kada je prešao u Juventus i postao naš najplaćeniji fudbaler ikada. Iako je italijanski magazin „Chi“ pokrenuo ove glasine, nijedno od njih dvoje nije potvrdilo ni vezu, a ni raskid.

KAROLINA STRAMARI

1 / 5 Foto: Alberto Terenghi/Venice20 / Sipa Press / Profimedia

Potom se pisalo da je Vlahović pao na čari devojke koju zovu "italijanska Megan Foks", a u pitanju je manekenka i misica Karolina Stramari, koja je tamnošnjoj javnosti i te kako poznata.

Priče o vezi započele su nakon što su zajedno proslavili rođendan početkom 2022. godine, pošto su rođeni samo sa danom razmaka. Stramari i proslavljeni fudbaler navodno su uplovili u romansu nakon što je raskinuo sa Mariasole Polio.

Karolina, strastvena navijačica "Juventusa", radi kao model i prezenterka sportskih video snimaka na društvenim mrežama, te redovno objavljuje intervjue sa poznatim fudbalerima iz Italije.

ELENA KITIĆ

Elena Kitić
foto: Printscreen Instagram / elenakitic

U aprilu 2021. godine u medijima je osvanula vest o romansi Vlahovića sa ćerkom folk pevača Mileta Kitića.

- Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu - tada je izvor rekao domaćim tabloidima.

Ubrzo je sve natpise demantovao poznati fudbaler i to samo jednom slikom sa anonimnom brinetom. Sa druge strane, gotovo istovremeno, Elena na svom Instagram profilu poručila fanovima da ne veruju u laži.

EMA RADUJKO

Tiktokerka, koja pokušava da se probije na vrh naše muzičke scene, nedavno je otkrila, gostujući u jednoj emsiji, da je i njoj Dušan pisao, ali da mu ona nije odgovorila.

- Jeste, pisao mi je, ali pre. Poslao mi je emotikon, više se ne šalju poruke. Nisam reagovala, šta da odgovorim na emotikon - istakla je u "Amidži šou".

Međutim, među njima nikada nije ništa bila, ali ga je Ema izdvojila kao jednog od najlepših i najzgodnijih frajera u Srbiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs