OTAC JOJ ŽIVA LEGENDA, ONA "RASTAVILA" VOJINA ĆETKOVIĆA OD ŽENE I NAVUKLA GNEV: A njen bivši ljubi ćerku čuvenog pevača

Ines Brunjak u trećoj sezoni serije "Tajna vinove loze" pravi najveće spletke i zadaje glavobolje porodici Tomović, a tumači je čuvena glumica Lucija Šerbedžija.

Porodica
18:36h Autor:
OTAC JOJ ŽIVA LEGENDA, ONA "RASTAVILA" VOJINA ĆETKOVIĆA OD ŽENE I NAVUKLA GNEV: A njen bivši ljubi ćerku čuvenog pevača
Lucija Šerbedžija, Foto: Printscreen Instagram - lucijaserbedzija

Lucija Šerbedžija, dama koja obara sa nogu neverovatnom energijom, dospela je u centar interesovanja naše javnosti otkako je oživela lik Ines u popularnoj domaćoj seriji "Tajna vinove loze". A malo ko zna da se, zapravo, radi o ćerki legendarnog glumca Radeta Šerbedžije, koju je dobio u braku sa Ivankom Cerovac.

Naime, reč je o izuzetno talentovanoj dami, za koju kaži da godine idu unazad, te da sjajno izgleda na početku šeste decenije.

Radetova naslednica rođena je 1973. godine u Zagrebu, a glumu je diplomirala na Akademiji dramske umjetnosti, takođe, u prestonici Hrvatske. Na daskama koje život znače fenomenalno se snašla od prvog momenta i bez njih ne može da zamisli život. Potom su usledile uloge u brojnim filmovima i serijama.

Dobitnica je dve Zlatne arena za najbolju glumicu - 1999. za film "Bogorodica" i 2001. za ostvarenje "Polagana predaja". Imala je priliku da se nađe i rame uz rame sa Valom Kilmerom i ocem u filmu "Svetac", kao i u još nekoliko inostranih projekata. Tokom letnjih meseci izvodi predstave u pozorišu "Ulysses"na Brijunima zajedno sa Radetom.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram - lucijaserbedzija

Istiiče da je lik Ines onaj koji svaki glumac priželjkuje, jer je višeslojan i vrlo zahtevan.

— Odličan je lik, stvarno je ono što svaki glumac poželi u životu, jer je vrlo višeslojan, nepredvidiv, sočan. Ines je fatalna, nepredvidiva, brza, drugačija. Lepo mi je, super je bilo stvarati i igrati, mora postojati i negativac. Mislim da Ines nije 100 odsto negativac, ali ne smem otkrivati. Tako mi je jer sam jako brbljiva, sve bih sada ispričala, ali ne smem, jer sam obećala producentima da neću — rekla je za "RTS" glumica koja je usela u seriji da zavede Vuka Tomovića (kog igra Vojin Ćetković) i rasturi mu brak sa Verom (koju tumači Sloboba Mićalović).

I u realnom životu Lucija ima veoma zanimljiv ljubavni život. Na ludi kamen stala je 2006. sa rediteljam Filipom Gajićem. Međutim, njihova ljubav doživela je krah posle osam godina zajedničkog života, ali nekadašnji supružnici su posle razvoda ostali u sjajnim odnosima i zajedno su brinuli o njihovoj deci.

Filip je potom pronašao sreću pored Jane Milosavljević, ćerke legendarnog pevača Neše Galije.

— Imala sam veliku podršku svog bivšeg partnera, njihovog oca Filipa Gajića. On je izuzetno brižan otac i sveprisutan u njihovom životu. Činjenica da nas troje živimo zajedno je od mene zahtevala da povremeno preuzmem obe uloge – i mušku i žensku, i majke i oca, a s tim se nije nužno bilo lako nositi — priznala je Lucija svojevremeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs