OTAC JE NIKAD NIJE PRIZNAO, A SVI MU SE U SRBIJI DIVE, NASTALA IZ AFERE SA POZNATOM GLUMICOM: Kraj Hrvata pronašla sreću

Priča naše glumica koju čuveni otac nikad nije hteo da prizna podseća na nekada omiljene telenovele koje smo obožavali da gledamo.

Porodica
12:34h Autor:
OTAC JE NIKAD NIJE PRIZNAO, A SVI MU SE U SRBIJI DIVE, NASTALA IZ AFERE SA POZNATOM GLUMICOM: Kraj Hrvata pronašla sreću
Teodora Bjelica, Foto: Printscreen Instagram / teodorabjelica

Glumica Teodora Bjelica kako je postajala sve popularnija njen privatni život, koji skriva brojne tajne, počeo je sve više da intrigira javnost.Ljubav prema glumi je nasledila od mame Gordane Bjelice, čuvene sekretarica iz kultne serije "Srećni ljudi". Iako već uveliko krči sama svoj put ka vrhu sve zapaženijim ulogama, glasine da otac nije hteo da je prizna i dalje je prate.

O kome je reč?

Javna je tajna da je Teodorin otac bio čuveni Miroslav Lazanski, ambasador Srbije u Rusiji vojnog analitičar i novinar i stalni član žirija za izbor za Mis.

Gordana je otvoreno pričala o vezi iz koje je nastala Teodora, čak je odlučila pravdu da potraži i na sudu, ali njegovo ime nikada nije spominjala, niti je ishod suđenja poznat do danas.

Miroslav Lazanski, Aleksandar Lazanski
foto: ATA Images

"Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka. Završio se sporazumno. Posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka. Nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Imale smo jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo," rekla je posle svega Gordana Bjelica.

Sa druge strane, Teodora nikad ne zaboravlja šta je sve majka radila da bi joj obezbedila osnovne uslove za život.

- Bilo joj je teško kao samohranoj majci. Samo ona zna kroz šta je sve prošla. Dešavalo se da je zateknem kako sedi i plače. Dva puta je dolazila Hitna pomoć jer je kolabirala od previše posla i morala je da primi infuziju. Nije mogla sve da postigne. Morala je istovremeno i da radi, i da me čuva, jer nije imala nikakvu pomoć. Borila se da zaradi novac kako bi platila kiriju i račune. Bilo je dana kada nismo imale ni za najosnovnije potrebe, kao i svaka prosečna porodica devedesetih - govorila je glumica.

Gordana Bjelica
foto: Printscreen Youtube / Sasa V.

Modelingom je počela da se bavi od šesnaeste godine. Prvobitno joj je to bio samo hobi, a od osamnaeste godine krenula je i sa profesionalnim angažmanima. Učestvovala je na izboru za Mis Srbije 2011. godine. Tada je proglašena za najlepšu devojku po mišljenju žirija poznatih i osvojila je titulu Mis šarma Srbije 2011.

Glumački debi ostvarila je 2017. u filmu "Afterparti", a javnost ju je zapazila kada se naga pojavila u kadrovima "Južnog vetra", potom su usledile uloge u ostvarenjima: "Toma", "Aviondžije", "Slatke muke", "Hotel Beograd".

- U ovom poslu nema vremena za tremu. Gluma je vežba i konstantan rad na sebi, učenje i iskustvo. Uloga u "Južnom vetru" donela mi je veliku popularnost i neke naredne uloge. Miloš Biković i Miodrag Radonjić stvorili su od početka prijatnu i profesionalnu atmosferu za rad, tako da je sve išlo glatko. Do sada nisam naišla na negativne komentare, mada, ono što nemaš u sebi, na to se i ne obazireš. Gledam samo sebe i svoje dvorište.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / teodorabjelica

Svi u mislili da će pred oltar izaći sa Igorom Kojićem, Kebinim sinom, međutim, kao bomba je odjeknula vest u julu prošle godine da je svadba otkazana, a veridba raskunuta.

- Igoru nije svejedno, žao mu je zbog Teodorine odluke, nije to očekivao jer su zakazivali venčanje. Zbog nje se odselio iz porodične kuće, a sada se pakuje i vraća kod roditelja. Kada je saopštio Kebi da svadbe neće biti i da je Teodora s njim raskinula, on je prvo bio u šoku i mislio da se Igor šali s njim. Kada je shvatio da nije šala, rkeoa mu je da je bolje da se to sada desilo, nego da je opet kao sa Severinom pravio svadbu a onda nakon nekoliko meseci da dođe do razvoda. Keba i Olja od početka nisu podržavali tu vezu, jer se njima nije svidelo što se glumica za skida bez problema zbog uloge. Međutim, videli su da se Igor zaljubio i ćutali su, šta će, podržavali su ga i kada je rekao da će da se ženi. Sada deluje da su srećni što je na vreme došlo do raskida i što svadbe neće biti. Rekli su Igoru da ode negde na more, a onda i da ode u Ameriku kod sestre da se resetuje od svega - rekao je tada. izvor blizak Kebi za "Stars".

Teodora Bjelica
foto: Printscreen Instagram / teodorabjelica

Vrlo brzo Teodora se zaljubila u drugog dasu, čije ime nije otkrivala, želeći da sačuva intimu samo za sebe. Uspela je, čak, i da se uda u tajnosti, a javnost je saznala tek kasnije preko društvenih mreža. Tada je postalo jasno da je njeno srce ukrao poznati fudbaler iz Hrvatske Karla Muhar.

- Oduvek sam verovala da moja bajka mene čeka. Verujem u brak, verujem u ljubav. Maštala sam o dečijim imenima, kao što mašta svaka devojčica. Volela bih da imam dvoje dece, a videćemo šta će mi Bog dati... Priželjkujem intimno venčanje u krugu porodice i najbližih prijatelja. Papir mi nije toliko važan, koliko sam čin u kojem se zavetuješ partneru na večnu ljubav - pričala je glumica neposredno pre venčanje.

Teodora Bjelica
foto: Printscreen Instagram / teodorabjelica

Za svog muža kaže da ume najlepše da voli.

- Muškarac koji je osvojio moje srce ume najlepše da voli i to je ono što je meni najvažnije. Nije mi bitno čime se bavi, važno mi je samo da je pošten i vredan. Tradicionalna sam i žao mi je što su se te vrednosti u poslednje vreme izgubile i uloge zamenile. Za mene, muško je glava porodice, a žena stub. Nikada ne bih prihvatila nepoštovanje i nerazumevanje u odnosu - iskrena je bila glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs