MAJKA IZ PAKLA ĆERKU JELENU IZGLADNJIVALA, A DRUGU S 14 SLALA NA OPERACIJE: Albanku nije htela da vidi u kući kao snajku

Mnogi se pitaju kako je Jolanda Hadidi postala majka iz pakla, a način na koji je vaspitvala decu sve govori.

Porodica
MAJKA IZ PAKLA ĆERKU JELENU IZGLADNJIVALA, A DRUGU S 14 SLALA NA OPERACIJE: Albanku nije htela da vidi u kući kao snajku
Foto: Ignat / INSTAR Images / Profimedia

Jolanda Hadid nezvanično važi za majku iz pakla. Naime, način na koji je vaspitavala ćerke, poznate modele Belu i Điđi Hadid, mnogima je surov. Ni njen sin nije imao ništa blaži tretman, a dugo se spekulisalo da poznatu albansku pevačicu Dua Lipu, nije mogla da smisli kao snajku.

Jolanda se udala 1994. za Mohameda koji je poznat po svojim ljubavnim vezama sa višestruko mlađim devojkama. Ljubav sa Mohamedom krunisana je decom, a dobili su dve ćerke i sina - Jelenu Nuru Hadid, koju danas svet zna po nadimku Điđi, a potom Belu, i Anvara Hadida.

Zejn Malik, Jolanda Hadid, Džidži Hadid
foto: Profimedia

Poznato je da je Jolanda ceo život upravljala životima svoje dece, dok je svima njima uništila ljubavne živote i oglušila se o njihove želje. Dok je Anvar bio sa Dua Lipom, redovno je kačila njihove fotografije sa isečenom pevačicom, zbog čega je bilo jasno da snajku ne voli.

Međutim, to je bilo ništa u poređenju sa onim što je radila ćerkama. Gledaoci "Domaćica" i te kako su mogli da vide da Jolanda favorizuje Điđi jer joj je više nalik, dok je za Belu u prošlosti važilo da je "ružnija sestra", o čemu je i sama progovorila. Tada je ujedno priznala i da je sa 14 operisala nos, a brojni izvori bliski porodici svedočili su da je upravo Jolanda ta koja je na tome insistirala jer joj je smetalo što liči na oca.

Zejn Malik, Jolanda Hadid, Džidži Hadid
foto: Profimedia

Sve to odvelo je Belu u pakao zavisnosti od alkohola, a u prošlosti je imala i nekoliko psihičkih slomova, bila je derpesivna i anksiozna, i ima problem što mora da ugađa svima.

- Ne mogu da podnesem da neko nije zadovoljan sa mnom - rekla je za Vogue.

Bela Hadid
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Na temu Belinih prerano odrađenih plastičnih operacija jedan korisnik Tvitera je izneo stvarno jak argument. - "Nijedan 14-godišnjak ne želi plastičnu operaciju tek tako, osim ako mu neko nije to toliko puta nabio na nos da je postao nesiguran", napisao je korisnik.

Jolanda Hadid
foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa druge strane, ni njena miljenica Điđi nije prošla bez posledica. Naime, poznato je da se Jolanda umešala u njenu i Zejnovu vezu kada su dobili dete.

Pevaču je smetalo što bivša manekenka ne poštuje to što ne žele da se lice njhove ćerke Kai pojavljuje u novinama, te su je više puta vodili da je sakrije u javnosti, što Jolanda nije uradila.

Điđi Hadid
foto: Profimedia

Sve je kulminiralo svađom i okršajem, kada je Zejn navodno nasrnuo na Jolandu. Ona je na kraju uspela to što je zamislila - rasturila je vezu Malika i njene ćerke, a starateljstvo je navodno pripalo Điđi.

Jolanda Hadid
foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali i pre toga, Điđi često nije mogla da izbegne strašni sud majke koja joj je branila da jede, a kada ju je mlada manekenka jednom prilikom pozvala da joj kaže da joj je pozlilo jer ništa nije jela, te da se umalo sručila, Jolanda joj je poručila da uzme nekoliko badema.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs