UKRALI SU JOJ BEBU IZ PORODILIŠTA: Nakon 18 godina majka je prepoznala svoje dete i POČELA JE DA SE BORI KAO LAVICA

Ovo može samo majka lavica! Punih 18 godina nije odustala od potrage za svojim detetom

Porodica
Autor:
UKRALI SU JOJ BEBU IZ PORODILIŠTA: Nakon 18 godina majka je prepoznala svoje dete i POČELA JE DA SE BORI KAO LAVICA
Foto: Printscreen/youtube

Seleste Nurse iz Južnoafričke Republike dočekala je momenat da u oči pogleda ženu koja joj je pre 19 godina ukrala ćerku Zefani. Ispričala je sudu kako je ležala u bolničkom krevetu tri dana nakon carskog reza. U sobu je ušla žena odevena kao medicinska sestra. Beba je plakala pa je žena pitala Seleste da li je može uzeti i odneti je da je umiri.

Seleste je potvrdila da može. Kasnije je u sobu ušla prava medicinska sestra i pitala ju gde joj je kćerka. Šokirana Seleste je zajedno sa medicinskom sestrom pretražila celu bolnicu. Bebu nisu našle. Ispostavilo se da je žena ušetala sa namerom da otme dete i to uspela. Bilo je to 1997. godine.

Seleste je u međuvremenu rodila troje dece. Razvela se, pobedila rak i opet se udala. Zefani nije nikada zaboravila. Tražila je i svake godine je slavila njen rođendan.

Otmica, Majka
foto: Printscreen/youtube

Godine 2009. primila je poziv. Žena je tražila da joj da 33.000 dolara za informaciju o Zefani. Seleste je dogovorila sastanak sa ženom i o svemu obavestila policiju. Ali žena koja je zvala nikada nije došla na sastanak.

"Nikada nisam izgubila nadu. Znala sam da je moje dete tamo negde i da ću ga naći i da će se vratiti kući," rekla je 2010. Celeste.

Njena kći Kasidi išla je u školu sa devojkom koja joj je bila slična. Postale su i najbolje prijateljice. Čak su i stanovale u blizini. Seleste je posumnjala da bi ta devojka mogla biti njena Zefani. Devojku su pozvali na ručak i pitali je kada je rođena. Selsete je istraživala i kada je prikupila dovoljno podataka o devojci obratila se vlastima i tražila je DNK koji je prošle godine pokazao da je devojka zaista Zefani.

Žena koja se brinula o njenoj ćerki sada je na sudu. Ona tvrdi da je usvojila kćerku, jer nije mogla da zatrudni. Rekla je i da su joj tokom usvajanja rekli da se majka odrekla kćerke.

Ali vlasti tu ženu sumnjiče da je otela Zefani iz bolnice, piše Mirror.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs