SAZNAJTE VIŠE

"MUŽ ME JE 22 GODINE VARAO SA MOJOM MAJKOM": Ne samo da su imali aferu već mu je rodila i blizance

Ušla sam u našu spavaću sobu i zatekla ih zajedno u krevetu. Mama je počela da vrišti da izađem što me još više potreslo, rekla je i dodala da je njen suprug napravio dete njoj i njenoj majci u razmaku od par dana

Porodica
Autor:
"MUŽ ME JE 22 GODINE VARAO SA MOJOM MAJKOM": Ne samo da su imali aferu već mu je rodila i blizance
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Postoje raznorazne bizarne priče o preljubama, ali ovo je daleko najbizarnija.

Već smo pisali o tome kako je svekrva u želji da opanjka snajku, otkrila svoju aferu iz mladosti, a danas vam donosimo priču o ženi koja je DNK testom shvatila da je njen muž otac njene polubraće.

Žena je ostala u šoku kada je otkrila da je njen suprug, s kojim ima troje dece, imao aferu s njenom majkom i to dugu čak 22 godine. DNK test je otkrio da je on čak otac njene braće blizanaca, odnosno polubraće.

Rekla je kako joj je uništio poverenje u sve muškarce i potpuno uništio porodicu.

Žena, Prevara, Preljuba
foto: Shutterstock

- Sa svojim mužem (39) sam od naše 15. godine. Zatrudnela sam sa 17 i preselili smo se kod mojih roditeljima. Ubrzo smo se preselili na ranč mog pokojnog dede, koji je živeo odmah do kuće mojih roditelja. Sve je bilo savršeno. Naš brak je bio jako dobar. Kupovali smo jedno drugom poklone i često zajedno izlazili - ispričala je na Redditu.

Međutim, celi njen svet se srušio u trenutku kada je videla supruga i svoju majku zajedno u krevetu.

- Ušla sam u našu spavaću sobu i zatekla ih zajedno u krevetu. Mama je počela da vrišti da izađem što me još više potreslo - ispričala je.

- Nažalost, moja najstarija ćerka takođe je bila kod kuće u svojoj spavaćoj sobi i videla svoju baku kako gola trči napolje. Bila je šokirana. Otišla je kod moje sestre. Pitala sam muža da mi kaže istinu. Priznao mi je da ga je moja mama zavela kad smo imali 18 godina i živeli u njihovoj kući. Kada sam shvatila da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli biti od mog supruga još sam se više šokirala - dodala je.

porodica, deca
foto: Shutterstock

Sve je ispričala svom ocu.

- Naterala sam muža da prizna i moj tata je bio šokiran kada je saznao, on i moja mama su takođe bili srednjoškolski ljubavnici. Izbacio ju je iz kuće i tražio DNK test za moju braću blizance i najmlađeg brata. Blizanci su biološka deca mog supruga. Izbacila sam ga iz kuće - otkrila je.

Ona i njen otac sada pokušavaju da prodaju svoje kuće kako bi zajedno kupili veću nekretninu negde drugde. Dodala je i kako je shvatila da je njen suprug napravio dete njoj i njenoj majci u razmaku od samo nekoliko dana.

Žena, Starija žena
foto: Shutterstock

- Neopisivo sam ogorčena i ljuta na svoju majku - rekla je.

- Moja braća blizanci, jedna od mojih sestara i cela porodica mog bivšeg nisu u kontaktu sa mnom i mojom decom. Idem na terapije, a i moje dvoje starije dece također ide na individualnu terapiju - dodala je, a prenosi Mirror.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs