DEVOJKA HTELA DA IZNAJMI STAN PA ZANEMELA OD ZAHTEVA VLASNICE: "Gospođo, sigurno znate da to NIJE LEGALNO?!"

Situacija u kojoj se našla ova devojka koja je samo htela da iznajmi stan je stvarno neverovatna

Porodica
Autor:
DEVOJKA HTELA DA IZNAJMI STAN PA ZANEMELA OD ZAHTEVA VLASNICE: "Gospođo, sigurno znate da to NIJE LEGALNO?!"
Ilustracija, Foto: Profimedia

Neobična priča dolazi iz Nemačke, tačnije iz Berlina, gde je devojka htela da iznajmi stan, a onda je naišla na šokantno ponašanje vlasnice.

Naime, devojka je planirala da se preseli u Berlin pa je preko oglasa na internetu poslala zahtev za razgledanje jednog stana koji se iznajmljivao.

Vlasnica stana joj je tada postavila i uslove: Za iznajmljivanje stana potrebno je da priloži dokaz da se u stan ne useljavaju deca i da ona sama nije trudna. Devojka je trebalo da se obrati i doktoru kojeg je izabrala vlasnica stana, da bi joj taj doktor dao potvrdu da nije trudna.

stan
foto: Shutterstock

Ovi zahtevi su uznemirili devojku pa je rekla vlasnici stana da to nije legalno što od nje traži. Da bi joj dotična gospođa rekla da sama može da odredi uslove pod kojima želi da iznajmi svoj stan.

"Naravno, vi možete i podneti tužbu, ali ta tužba će biti odbijena," navodno joj je rekla vlasnica stana.

Devojka, Žena, Grad
foto: Shutterstock

Nakon svega devojka nije ni otišla da razgleda stan, a isti je uskoro i skinut sa platforme za oglasavanje, nakon što je priča ove devojke dospela u javnost.

Pošto niko iz nemačkih medija nije uspeo da dođe do vlasnice stana ni pomenutog doktora, mnogi sumnjaju da je u pitanju prevara koja za cilj ima prikupljanje podataka o osobama.

Sa kojim ste se vi problemima suočavali prilikom potrage za stanovima? Pišite nam u komentarima ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs