RUSKINJA KOJA JE RAZBESNELA SRBE IZNAJMILA KUĆU ZA SAMO 100 EVRA: Niko ne veruje da je tolika kirija nadomak Beograda

Ruskinja Ksenija je podelila snimak gde je prikazala kuću u kojoj živi sa svojom porodicom, a kirija iznosi 100 evra mesečno.

Enterijer
Autor:
RUSKINJA KOJA JE RAZBESNELA SRBE IZNAJMILA KUĆU ZA SAMO 100 EVRA: Niko ne veruje da je tolika kirija nadomak Beograda
Ruskinja pokazala kuću u Srbiji koju plaća 100 evra mesečno, Foto: Printscreen/youtube

Bračni par iz Rusije, Vladislav i Ksenija, utočište su našli u Srbiji, a ona je na društvenim mrežama u Srbiji "postala poznata" kada je podigla veliku buru, najviše zbog izjave da nas Rusi ne smatraju braćom.

Ona u poslednje vreme često na svom Jutjub kanalu deli utiske o životu u Srbiji. Sada je pokazala kuću koju su ona i suprug iznajmili za samo 100 evra, a nalazi se na sat vremena od Beograda.

Kesnija je iznajmila kuću za 100 evra nadoma Novog Sada
Kesnija je iznajmila kuću za 100 evra nadoma Novog Sada foto: Printscreen/youtube

Kako je rekla ona i muž su tri meseca pokušavali da pronađu stan u Beogradu, ali su se zbog visokih cena odlučili za mesto nadomak Novog Sada.

– Znate šta se dešava u svetu danas, mnogo je izbeglica i ruskih imigranata, koji odlaze u različite zemlje, posebno u Srbiju dok cene rastu. Sad je već nemoguće iznajmiti bilo šta u Beogradu za 300 evra. Mi naravno ne živimo u Beogradu, živimo u malom mestu na sat vremena od Beograda – ispričala je Ksenija.

Kesnije je pokazala kako izgleda njen novi dom
Kesnije je pokazala kako izgleda njen novi dom foto: Printscreen/youtube

Kuća ima dnevnim boravak, dve spavaće sobe, malu kuhinju i kupatilo. Da Kseniji i njenoj porodici nije stalo do luksuznog enterijera govori i činjenica da su staru sofu, zamenili novom koja je bila malo oštećena, zbog čega su je dobili po upola jeftinijij ceni.

Došla je do jedne sobe koju nije želela da pokaže, a potom ušla u kupatilo.

"Jednostavno, staro kupatilo. Imamo sve što nam treba. Jedino još nisam savladala sve programe na veš mašini jer je sve ispisano na Nemačkom jeziku", rekla je ona.

Ksenija je napomenula da je kupatilo staro
Ksenija je napomenula da je kupatilo staro foto: Printscreen/youtube

Potom je otišla do spavaće sobe u kojoj je njen muž spavao. U videu je pokazala i sobu za dete i kako su sređivali kuću i otkrila da nemaju televizor.

U komentarima su mnogi napisali da je danas skoro pa nemoguće bilo šta iznajmiti po toj ceni.

"Hvala ti što si nam pokazala, uvek je zanimljivo videti kako drugi žive", "To je baš jeftino, skoro besplatno", neki su od komentara ispod Ksenijinog videa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs