KAD JE OKSANA RODILA PETORKE NJEN MUŽ JE POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA OSTAVLJAJUĆI JE SAMU: 7 godina kasnije ONA SE SVETI

Oksana Kobeletska je Supermama iz Ukrajine koja je ostala sama sa šestoro dece nakon što je muž ostavio odmah posle porođaja

Porodica
12:15h Autor:
KAD JE OKSANA RODILA PETORKE NJEN MUŽ JE POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA OSTAVLJAJUĆI JE SAMU: 7 godina kasnije ONA SE SVETI
Oksana Kobeletska, Foto: Printscreen/youtube

Potrebna je velika hrabrost da bi se izgradila porodica, a to je dokazala samohrana majka iz Ukrajine Oksana Kobeletska koju je suprug Sergej ostavio par meseci nakon porođaja.

Bilo je to 2015. godine kada je Oksana saznala da je trudna. Par je već imao malu ćerkicu i nisu planirali proširenje porodice. Kada je saznala da je trudna, Oksana je odmah rekla Sergeju koji nije bio euforičan kad je proširenje porodice u pitanju.

Kada su joj doktori rekli da će roditi čak pet beba, vest je bila šokantna za oboje. Doktori su joj predlagali da neke embrione ukloni kako bi mogla da iznese zdrave bebe, ali ona je odlučila da će da rodi onoliko dece koliko joj je bog namenio.

Čim je video da Oksana planira da rodi petorke Sergej se uplašio i pobegao. Na nagovor roditelja vraća se pred Oksanin porođaj. Međutim, pošto su deca ostala u porodilištu par nedelja na posmatranju Sergej ponovo beži od Oksane.

U tom momentu država priskače u pomoć ovoj novopečenoj majci petorki: donirali su joj petosoban stan i kombi. Sergej se vraća porodici i pomaže Oksani oko beba idućih par meseci.

Oksana se seća tih par meseci: trebalo joj je oko 3 sata da presvuče i nahrani bebe. Čim bi poslednja beba bila nahranjena i namirena, prva bi već bila opet gladna.

To je bio neprestan krug hranjenja i presvlačenja. Sergej opet nije izdržao pritisak pa ovaj put zauvek napušta Oksanu ostavljajući je samu sa šestoro male dece.

Oksanina majka dolazi kod ćerke da joj pomogne oko beba. U međuvremenu su se javili i volonteri koji su ovoj Supermami pomagali oko dece.

Najbizarnija stvar od svega je bila što je Sergej odbio da plaća alimentaciju za decu. Njegovo obrazloženje: uništile su ga noći provedene pored dece i sada nije više sposoban za rad.

Oksana u međuvremenu pokreće svoj blog, otvara nalog na Instagramu gde obaveštava ljude o petorkama. Uskoro počinje i da zarađuje od bloga i objava, kao i reklama na društvenim mrežama.

Danas ona živi odlično sa svojom decom. Ove godine je sudu predala tužbu za svog bivšeg muža: tereti ga za 7 godina odbijanja da plati alimentaciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs