Život se promenio iz korena

Ispovest mame petorki: Dnevno promenim 60 pelena i 20 kompletića odeće, a kada krenemo kod pedijatra nastaje prava žurka!

Tata skoro da je pao u nesvest kada je saznao da ću roditi pet beba.

Vaše dete & vi
12:36h Autor:
Foto: Printscreen Instagram/driskell_quints_mom

Mladi bračni par je dugo želeo decu, a onda su se odlučili da se podvrgnu vantelesnoj oplodnji. Njihovo ludilo tada je tek počelo! Dobili su petorke, a život im se sasvim očekivano promenio iz korena.

 

Brajana i Džordan Tarner dve godine su pokušavalu da začnu bebu, a sada uživaju u neočekivanom obliku roditeljstva.

 

"Džordan nije verovao, skoro je pao u nesvest kada je saznao da ću roditi pet beba", rekla je Brijana koja priznaje i da im sada dani prolaze u magli.

 

Rade stvari mehanički, a i uz pomoć dadilje i bake, koje žive s njima, jedva stižu da mališanima omoguće šta im je potrebno. A njihova deca Zoi Hart, Dakota Fejt, Holin Grejs, Ašer Blejz i Gavin Lan njihova su najjača motivacija da istraju o ovom izuzetnom poduhvatu.

 

Kako zaista u Srbiji žive roditelji sa 4 dece: Iskrena ispovest porodice Jevtić i Mihajlović!

Ova zaposlena mama tako svaki dan promeni 60 pelena i najmanje 20 različitih setova odeće.

 

Nedeljna nabavka je takođe poduhvat, jer su im potrebne enormne količine formule, hrane, flašica, vode.

 

"Moramo da pazimo što i kako jedu jer im je još slab imunitet, pa zato ni ne idemo često napolje. Ali, kad izađemo, onda smo prava atrakcija. lakše nam je kad izađemo prvo s troje, onda s dvoje dece", kaže Brijana koja kaže i da će uskoro morati da nabave ozbiljan kombi koji im je potreban za posete i odlaske kod pedijatra.

 

Ove otrovne biljke gajite u svom domu: 12 vrsta cveća koje morate odmah da bacite!

"Svako dete ima svoj karakter i stvarno je uzbudljivo da ih gledam kako rastu i razvijaju se", kaže petostruka mama koja priznaje da njihov život ne trpi nikakve improvizacije.

Sve mora da bude isplanirano da bi funkcionisalo, a roditelji priželjkuju kada će ovaj lep, ali iscrpljujući san proči, kada će deca postati samostalnija, pa da mogu da uživaju kao porodica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs