Iskrena ispovest

Razveli smo se jer imamo previše dece: Nijedan brak ovo ne može da preživi! (FOTO)

Majka koja je očekivala još jednu bebu, a rodila petorke, tvrdi da je neminovno da se par pored svih obaveza udalji

Porodica
Autor:
Razveli smo se jer imamo previše dece: Nijedan brak ovo ne može da preživi! (FOTO)
Foto: Facebook / Surprised by five

"Nemoguće je da partneri odgajaju osmoro dece i da ne zaborave na sebe u tom procesu", tvrdi Kim Taci u svojoj ispovesti na portalu Mamamia, u kojoj je pisala o tome kako je i zašto njena veza s Vejnom, ocem sedmoro njihove dece, zapala u krizu. Na kraju su se dogovorili da se rastanu.

U januaru 2016. Kim je postala majka petorki - dečaka Kita i četiri devojčice Ali, Penelope, Tifani i Beatriks. Iz prethodne veze imala je sina Kurta (13) a u braku sa Vejnom ranije je dobila ćerku Avu (9) i Indijanu (7). Nakon što su se ona i suprug razveli, kaže kako je prethodno prolazila kroz teško razdoblje.

"Vejn i ja delili smo dom, ali izgubili smo se tokom godina, kroz suze i stres zbog podizanja toliko malih ljudi", kaže Kim. Naime, oni su 2016. s velikim veseljem čekali još jednu bebu, kad ih je iznenadila vest o tome da Kim nosi petorke i sve se promenilo.

Na samrti, u trenucima kada je bivala svesna i moja majka je plakala: Sada znam i zbog koga!

"Dinamika u kući jako se menja kad deca dođu. Potrebno je mnogo više napora da se pronađete između svih obaveza", napisala je Kim na Instagramu, nedelju dana nakon što su se ona i suprug razdvojili.

"Poslednjih nekoliko meseci bilo je jedno od najtežih razdoblja u mom životu. Morala sam da naučim da stavim svoju sreću na prvo mesto, što je zaista bila teška lekcija", otkrila je ova majka osmoro dece. Dodaje kako se s decom u braku pojave poteškoće i teško je da se partneri ne izgube u tome. Ponekad je jedino rešenje to da se rastanu i odu svako u svom smeru.

15 pravila bontona: Roditelji, ovo vaše dete mora da zna!

"Da, žalosno je zatvoriti ovo poglavlje u našem životu, ali iskreno se radujem nepoznatom elementu moje budućnosti. Jer, stvarno sam se izgubila poslednjih nekoliko godina, nisam više znala gde je moje mesto u životu i nisam bila svesna toga ko sam. Previše sam podlegala pritisku da bih bila dobra majka, supruga i imala besprekoran dom", priča Kim.

Dodaje kako je htela da svi oko nje budu srećni, ali u njoj su nastajale pukotine i pomalo počele da izbijaju na videlo. To nije promenilo odnos koji ona i Vejn imaju, kaže, jer i dalje će zajednički brinuti o porodici, budući da prema njemu i dalje oseća samo ljubav i poštovanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs