O ZAČEĆU PRVOG DETETA NAJLEPŠE ŽENE BRUJI CEO SVET: Godinu dana nije htela da lice njene bebe vidi bilo ko osim porodice

Prijanka Čorpa je strpljivo čekala najbolji mogući momenat kada će čitavom svetu pokazati lice svoje ćerke Maliti i to se upravo desilo

Porodica
12:25h Autor:
O ZAČEĆU PRVOG DETETA NAJLEPŠE ŽENE BRUJI CEO SVET: Godinu dana nije htela da lice njene bebe vidi bilo ko osim porodice
Prijanka Čopra sa ćerkom, Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Prijanka Čopra je pre 23 godine proglašena za Mis Sveta, ali ona je i danas na samom vrhu kao i tog prvog dana od "krunisanja".

Posebnu pažnju javnosti stekla je vezom, a kasnije i brakom sa 11 godina mlađim Nikom Džonasom sa kojim je prošle godine dobila ćerku Malti.

Međutim, sasvim bizarna priča vezana je upravo za začeće njihovog prvog deteta. Naime, bračni par Čopra-Džonas odlučili su se za surogat majku, ne zbog toga što Prijanka ne može da zatrudni, nego što su oboje bili toliko zauzeti i nisu imali vremena da začnu dete.

Da čekaju bebu bila je tajna sve do momenta kada su objavili da su dobili ćerku, ali njen lik nisu pokazivali javnosti punih godinu dana.

Pričali su o traumama koje su proživeli jer je dete prevremeno rođeno, ali nakon što je provela nekoliko meseci u inkubatoru Maliti je stigla u dom Čopra - Džonas kao sasvim zdravo i napredno dete.

Punih godinu dana javnost je očekivala fotografije srećnog para sa detetom, da bi se to desilo tek prošle nedelje kada je Prijanka dovela ćerku na dodelu zvezde na Bulevaru slavnih bendu čiji je deo njen suprug Nik.

Izrazitog belog tena, Malti je slika i prilika svog slavnog oca Nika.

1 / 9 Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs