Grand Kopaonik – luksuzni odmor na vrhu

Zimska sezona na najpopularnijoj domaćoj planini uveliko je počela, a sam vikend otvaranja obeležili su luksuzni doživljaji i koncerti u vrhunskoj produkciji u hotelu Grand Kopaonik.

Porodica
Autor:
Grand Kopaonik – luksuzni odmor na vrhu
Grand Kopaonik – luksuzni odmor na vrhu, Foto: Promo

Tradicionalno, već više od četiri decenije, hotel Grand turizam podiže na najviši nivo, priređujući vrhunsku uslugu i nezaboravno iskustvo svojim gostima.

Istrajan u pružanju luksuzne hotelske usluge

Na krovu Srbije, ušuškan najlepšim prizorima bogatih četinarskih šuma i planinskih vrhova do kojih doseže pogled, smestio se jedan od najlepših hotela u Srbiji. Prošlogodišnji dobitnik priznanja za najbolji srpski hotelski brend, posvećen je stalnom unapređenju u domenu luksuzne hotelske usluge, nastavljajući da pomera granice domaćeg, ali i regionalnog planinskog turizma, donoseći duh evropskih mondenskih skijališta na Kopaonik. Grand Kopaonik je omiljena destinacija istinskih ljubitelja luksuznog ugođaja planine, pružajući im na jednom mestu personalizovanu uslugu, vrhunski komfor i udobnost, kao i najviši kvalitet ponude.

Kopaonik
foto: Promo

Na pragu zime, naš prestižni planinski hotel postarao se da svojim gostima obezbedi opuštanje u luksuznim spa sadržajima, bezbrižan i kvalitetan odmor sa mališanima koje će poveriti iskusnim animatorima i umetnicima, uživanje u novim gastronomskim senzacijama koje nastaju u najboljim restoranima, kompletan ski servis nadomak ski staza, ali i nenadmašnu večernju zabavu, a sve to uz prepuštanje vrhunskom konsijeržu koji će se postarati da ovogodišnje zimovanje postane, ništa manje od nezaboravnog iskustva.

Kopaonik
foto: Promo

Gastronomija na vrhu jedan je od zaštitnih znakova hotela Grand, koji u svojim restoranima i barovima na jednom mestu nudi sve - od najboljih lokalnih ukusa i moderne kuhinje, dinamične atmosfere planinskog restorana Garden koji je svoje mesto zaslužio u jednom od najprestižnijih gastro vodiča u svetu, do jedinstvenog „fine dining“ iskustva i uživanja u elegantnoj i intimnoj atsmosferi. Okruženi ski stazama i prelepom prirodom koja krasi Kopaonik, gosti mogu da se prepuste ekskluzivnim spa sadržajima kao nezaobilaznom delu vrhunskog zimskog odmora. Otvoreni i zatvoreni bazen sa pogledom na ski staze, svet sauna i luksuznih tretmana nastalih u saradnji sa prestižnim švajcarskim brendom, donose vrhunski spa ugođaj. A kupanje pod otvorenim noćnim nebom Kopaonika je priča za sebe i ugođaj koji se ne propušta.

Kopaonik
foto: Promo

Zaokružimo 2022. glamuroznim dočekom Nove Godine

Fenomenalna atmosfera u glamuroznom okruženju, nastavlja se i na pragu novogodišnjih praznika. Uz veliko uzbuđenje u pripremi je najglamurozniji doček na Kopaoniku, sa dva koncerta, Dragane Mirković 31. decembra i Nataše Bekvalac 1. januara. Uz prateći orkestar Aleksandra Sofronijevića, omiljene hitove i vrhunsku produkciju Sky Musica, u okruženju koje samo Grand omogućava, ovakav ulazak u 2023.godinu prepričavaće se.

Kopaonik
foto: Promo

Rezervišite svoj odmor na vreme i maksimalno uživajte u glamuroznom zimovanju na vrhu.

Kopaonik
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs