Kopaonik

PRAZNICI U ZNAKU GRAND UŽIVANJA: Beg u svet čistog zadovoljstva

Otkrijte pravu prirodu uživanja, prepušteni autentičnom okruženju koje vas poziva na relaksaciju

Lifestyle
Autor:
PRAZNICI U ZNAKU GRAND UŽIVANJA: Beg u svet čistog zadovoljstva
Foto: Promo

Otkrijte luksuz koji se živi i sjajni Grand Kopaonik koji je u susret proleću pripremio praznične pakete, vešto odgovarajući na potrebu za iskustvima koja donose pravu dozu odmora i beg od brzog ritma koji čini vaš svaki dan.

1 / 3 Foto: Promo
1 / 3 Foto: Promo

Za odmor bez premca, za najmlađe zabava je zagarantovana u okviru celodnevnog programa animacije. Sakupljaće, bojiće, istraživaće, učiće, baviće se sportom i beskrajno se provoditi u “klubiću” koji se svakog Uskrsa pretvara u veliku šarenu radionicu. Za iskustvo više, ne propustite organizovani izlet do manastira Gradac i upoznajte se sa najlepšom baštinom Raške.

Grand hotel
foto: Promo

Ukoliko ste planirali da na planini provedete prvomajske praznike, takođe vam predlažemo da spakujete udobnu odeću i kupaće kostime i dozvolite čaroliji ekskluzivnih SPA&WELLNESS sadržaja da obnove vašu energiju. Osveženi, rado ćete se upustiti u otkrivanje najlepših lokaliteta na Kopaoniku, a ovoga puta organizovana pešačka tura vodi vas do jedinstvenog arheološkog nalazišta Nebeske stolice. Za kraj savršenog dana opustite se uz najlepša srpska vina i muziku lokalnih tamburaša.

1 / 3 Foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs