GASTRO PUTOVANJE

Vodimo vas u obilazak najnovijeg hotela sa pet zvezdica u Srbiji - BOR Hotel by Karisma na Zlatiboru

Ljubitelji domaćih i internacionalnih specijaliteta, besprekornog dizajna prostora i vrhunske usluge, da li ste spremni za nezaboravno gastronomsko putovanje?

Destinacije
16:39h Autor:
Vodimo vas u obilazak najnovijeg hotela sa pet zvezdica u Srbiji - BOR Hotel by Karisma na Zlatiboru
Foto: Karisma Hotels & Resorts

Pružamo vam ekskluzivnu priliku da zavirite u najnoviji hotel sa pet zvezdica u našoj zemlji, BOR Hotel by Karisma, koji će 29. decembra biti otvoren na Zlatiboru, a gde će svako biti u prilici da pronađe nešto po svom ukusu.

Na samom ulazu u hotel, naići ćete na modernu recepciju gde vas čeka naše ljubazno osoblje. Sa leve strane nalazi se Lobby Bar & Lounge – savršeno mesto za ispijanje kafe, vrhunskih čajeva, i isprobavanje još ukusnijih deserta. Ovde ćete moći da uživate i u burgeru ili da isprobate arapske umake koji će vas zasigurno oduševiti. Sve to u sofisticiranom okruženju i atmosferi elegancije i luksuza.

Hotel karisma
foto: Karisma Hotels & Resorts

Naše putovanje nastavljamo u LIBERTADOR Cigar Bar & Lounge. Ovaj prostor je prava oaza za sve koji uživaju u vanserijskim pićima i vrhunskim cigarama, a hedonizam zauzima centralno mesto. Gosti mogu da upoznaju čitav proces izrade cigara od strane veštog i stručnog osoblja.

Hotel karisma
foto: Karisma Hotels & Resorts

Vreme je da zakoračimo i na prvi sprat BOR Hotela by Karisma gde se nalazi PINO Restaurant. Reč je o luksuzno uređenom glavnom restoranu koji karakteriše fuzija tradicije i inovacija. Zato, ukoliko ste ljubitelji domaćih jela pripremljenih na jedinstveni način, u kombinaciji sa sofisticiranim internacionalnim delikatesima, na pravom ste mestu.

Hotel karisma
foto: Karisma Hotels & Resorts

Penjemo se na najviši nivo hotela, gde se nalazi KUMO Rooftop Restaurant & Lounge sa izuzetnim pogledom na Zlatibor. Ovo je savršena lokacija za sve koji žele da u prirodnom planinskom ambijentu osete raskoš i uslugu na svetskom nivou. Uživaćete u hrani, savršeno pripremljenim specijalitetima azijske kuhinje, ali i u nezaboravnim trenucima pod zvezdanim nebom.

Hotel karisma
foto: Karisma Hotels & Resorts

U sklopu kompleksa BOR by Karisma nalazi se i restoran Casa de Vinos. Ovde ćete moći da degustirate jela iz probranog menija najpoznatijih svetskih kuhinja, a sve to uz širok izbor visokokvalitetnih vina koja će vas provesti kroz neke od najfinijih vinograda sveta.

Hotel karisma
foto: Karisma Hotels & Resorts

Pored vrhunskih restorana i barova, hotel nudi čak 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice, konferencijsku salu, kao i pre-arrival konsijerža koji će gostima biti na raspolaganju kako pre, tako i tokom boravka. Takođe, tu je i jedinstveni, luksuzni Spa & Wellness centar – Vassa Spa, sa sadržajima koje će podjednako voleti stariji, tinejdžeri, ali i deca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs