MASKIMALNO UŽIVANJE

ŽIVOT NA VRHU: Dobro došli u novu eru Grand iskustva!

Sve što je potrebno za idealan odmor, nalazi se ovde

Destinacije
11:23h Autor:
ŽIVOT NA VRHU: Dobro došli u novu eru Grand iskustva!
Foto: Promo

Već četiri decenije hotel Grand Kopaonik je istrajan u tome da svoje goste nikada ne dočeka u istom izdanju, niti ih isprati sa istim uspomenama. Ovde je sve podređeno dobrom osećaju i svakodnevnom uživanju. Grand je mesto okupljanja iskusnih pojedinaca koji žive dosledno idealima koji definišu moderan luksuz, i kao takav, je ponosni nosilac epiteta jednog od najprepoznatljivijih simbola Kopaonika. U godini kada slavi 40 godina od otvaranja, hotel Grand Kopaonik će ove zime otvoriti svoja vrata u potpuno novom izdanju sa novim luksuznim sadržajima pružajući dodatnu notu premium iskustva.

Ušuškan u prelepom okruženju Nacionalnog parka, na najprestižnijoj lokaciji na Kopaoniku, svojim gostima nudi iskustvo koje se generacijama prepričava uz legendarno posvećenu uslugu. Vešto kombinujući tradiciju lokalnog gostoprimstva sa savremenim trendovima turizma i ugostiteljstva, sa odvažnošću nudi nove, atraktivne staze od kojih nastaju najlepše lične ekspedicije.

Hotel Grand
foto: Promo

Personalizovana ponuda i njen najviši kvalitet, potvrda su grandiozne misije da se svaki gost ovde upozna sa najlepšim epizodama svog života. Raskošan i istrajan, hotel Grand nudi nenadmašan planinski doživljaj obogaćen brojnim sadržajima za opuštanje i uživanje tokom cele godine. Prvoklasni tretmani Spa & Wellness centra, jedinstveno osmišljeni retreat paketi, celodnevni Concierge program, kao i brojne aktivnosti na otvorenom, samo su neki od sadržaja koji će svoje goste sprovesti kroz nezaboravne avanture i otkriti im najlepše tajne Kopaonika.

Hotel Grand
foto: Promo

Svet podređen potpunom uživanju

Inspirisan prirodom Kopaonika i njegovim bogatim esencijama koji se kriju u raznovrsnom biljnom svetu, novi spa koncept odiše relaksacijom, lepotom, mirom i potpunoj posvećenošću nezi tela i duha. Signature spa rituale potpisuju neki od najprestižnijih francuskih spa brendova, dok će se za autentične luksuzne tretmane koristiti lokalne prirodne sirovine i originalni proizvodi koji se za ove potrebe proizvode u limitiranim serijama.

Hotel Grand
foto: Promo

Aromatična laboratorija

Služeći se raznovrsnim biljkama i najlepšim cvećem koje krasi obronke Kopaonika, gosti će imati priliku da nauče osnove aromaterapije. Kako bi ugođaj bio ekskluzivan, raznovrsne note esencijalnih ulja i pilinga za telo moći će da se usklade sa individualnim potrebama, kreirajući tako lični proizvod.

Za potpuni užitak nudi se plivanje pod zvezdanim nebom i uživanje u najlepšem bazenu na otvorenom sa pogledom na vrhove Kopaonika.

Hotel Grand
foto: Promo

Restorani neodoljivih ukusa

Kada se tonovi života usaglase sa izvrsnim jelima sačinjenim od najfinijih sastojaka, nastaje ugođaj koji zadovoljava sva čula. Pažljivo formirana selekcija kulinarskih specijaliteta učiniće da svaki zalogaj ima ukus savršenstva. Potpuno novi koncepti restorana i barova uz svakodnevna iznenađenja učiniće odmor posebnim iskustvom. Otmen i odmeren, a podjednako šarmantan da svakome izmami osmeh i ulepša dan, Grand Salon predstavlja nasleđe stila, grandioznosti i istrajnosti, dok je restoran Bacco mesto dostojno poznavalaca i uživalaca u vrhunskim gastronomskim specijalitetima, luksuznog i nenametljivog karaktera.

Hotel Grand
foto: Promo

Omiljeni kutak za ljubitelje vina je privatni podrum sa vrhunskom selekcijom i sa tehnologijom sazrevanja koja određenim etiketama daje dodatnu vrednost nakon izvesnog vremena i predstavlja neizostavan deo nezaboravnog fine dining iskustva.

Hotel Grand
foto: Promo

Kao iznenađenje sezone ostavljen je stari dobri gastro bar Garden koji je pored novog lica i vrhunske ponude domaćih specijaliteta upakovanih u novu formu, dobio i nenadmašan večernji program koji na Kopaonik donosi potpuno novo iskustvo. Ne propustite najekskluzivniji pogled na vrhove Kopaonika sa jedinstvene Grand Terrace bara, koji će upotpuniti po koji gutljaj vrhunskog šampanjca.

Hotel Grand
foto: Promo

Esencija dobrog života

Harmoničan i ušuškan ambijent hotela Grand Kopaonik vešto stvara dinamičan dijalog sa prirodom. Enterijer koji odiše lepotom prirodnosti i svedenosti, mesto gde je komfor kriterijum najvišeg prioriteta. Pažljivo odabrani detalji enterijera i celodnevni Concierge program svojim gostima na odmoru vešto pokazuje da ništa nije važnije od umeća življenja.

Hotel Grand
foto: Promo

Između planine i neba

U potpunosti se prepustite ugođaju, osetite toplinu planinske atmosfere i dodir elegancije koja ne poznaje vreme. Istražite čari jedistvenog planinskog iskustva prilagođenog potrebama iskusnih pojedinaca koji žive život sa stilom!

Hotel Grand
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs