na pragu 7. decenije

NAKON ĆERKINE SMRTI SVAKO VEČE JE SANJALA JEDNU STVAR: Mislila je da je poludela, a onda je ostala trudna u 57. godini

Barbara iz okoline Bostona ostala je trudna u 57. godini života i rodila živu i zdravu bebu, a tokom trudnoće bila je fizički aktivna, trenirajući.

Porodica
20:23h Autor:
NAKON ĆERKINE SMRTI SVAKO VEČE JE SANJALA JEDNU STVAR: Mislila je da je poludela, a onda je ostala trudna u 57. godini
Žena rodila dete u 57. godini, Foto: Printscreen Youtube/WCVB Channel 5 Boston

Bračni par iz okoline Bostona doživeo je pravo čudo nakon velike tragedije koja ih je zadesila. Naime Barbara i Keni izgubili su ćerku koja je imala 13 godina, nakon što je obolela od raka na mozgu.

Nakon ćerkine smrti, bili su slomljeni i utučeni, a Barbara je sanjala o drugom detetu.

"Počela sam sanjati da želim imati dete, te sam mislila da sam luda", rekla je Barbara, pa dodala: "Snovi su počeli nedugo nakon smrti moje kerke Moli, te sam mislila da je to samo reakcija na traumu i šok. No snovi su se neprestano javljali te su se vrteli oko procesa porođaja, a ponekad me je neki glas u njima zvao ‘mama.’"

Majka i beba
Majka i bebafoto: Shutterstock

Barbara je počela intenzivno razmišljati o posledicama porođaja u tim godinama, ali ubrzo je shvatila da niko od nas ne može biti siguran u vreme koje imamo na ovoj zemlji.

"Niko ne može roditi bebu i tačno znati da će je videti kako odrasta. Ne znam gde ću biti za deset godina, ali znate li vi?", rekla je ona.

Ubrzo su našli kliniku koja im je pomogla u realizaciji najveće želje. Barbara je ostala trudna u 57. godini.

"Pobedili smo sve. Jako sam ponosan na nju, bila je tako snažna kroz sve ovo.", rekao je Keni.

Mnogi su negativno komentarisali to što je Barbara rešila da zatrudni na pragu sedme decenije, ali uprkos tome ona nije odustala od svoje želje.

"Mislim da je meni zapravo lakše. Nemam tako velika očekivanja. Nisam zabrinuta za to što drugi govore i misle!", rekla je ona.

Lekari su istakli da je Barbara odlično podnela trudnoću zbog svog zdravlja, kao i dobrih gena. Vežbala je sve do porođaja, a onda je na svet donela zdravog dečaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs