VLAD I NIKI

RUSKA PORODICA JE PREPOZNALA TALENAT SVOJE DECE - DANAS ZARAĐUJU MILIONE: Rijaliti program koji roditelji ne podnose

Da li ste nekada čuli za Jutjub kanal "Vlad i Niki"? Ako imate decu, sigurni smo da jeste. Ovo je priča o njihovom neverovatnom uspehu.

Porodica
12:24h Autor:
RUSKA PORODICA JE PREPOZNALA TALENAT SVOJE DECE - DANAS ZARAĐUJU MILIONE: Rijaliti program koji roditelji ne podnose
"Vlad i Niki", Foto: Profimedia

Bilo da se radi o vlogu, detinjastim izazovima, ozbiljnim talentima ili pukim video snimcima sa šalama, Jutjub je postao ogromna platforma koja je postala neizbežan faktor u našim životima. Na tom nebu u kojem milioni kreativnih ljudi pravi ogromne zarade su i dečaci - Vlad i Niki koji su veoma mladi postali internet ikone. Štaviše, Vladini i Nikijevi roditelji, Sergej i Viktorija Vašketova, pomogli su im da razviju svoju karijeru kao Jutjuberi gotovo od rođenja.

Zato smo ovde odlučili da otkrijemo sve o stvaraocima zvezda, Sergeju i Viktoriji, roditeljima mališana koji zarađuju milione dolara iz dana u dan.

Sergej i Viktorija su u braku više od jedne decenije i poreklom su iz Moskve. Vlad i Nikita su srećni što imaju mlade roditelje koji vole jedno drugo i svoju porodicu i koja ih od malih nogu uči disciplini i radu koji im je uveliko obezbedio život na visokoj nozi.

Nažalost, o rusko-američkom paru i hronikama njihove veze se ne zna mnogo. Uprkos tome što svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti, i Sergej i Viktorija su očigledno zaljubljeni jedno u drugo. Bračni par Vašketov često deli slike na društvenim mrežama na kojima uživaju zajedno sa i bez dece. Isto tako, otac troje dece, Sergej Vašketov, ceni svoju ženu i njen naporan rad na očuvanju porodice ali i razvijanju imperije, odnosno njihovog Jutjub kanala koji je oborio više puta sve druge najpoznatije kreatore sa ove platforme.

Tokom godina braka, dvojac Vašketova je dočekao troje prelepe dece, Vladislava Vašketova, Nikitu Vašketova i Kristijana Sergeja Vašketova. Prvo dete Viktorije i Sergeja Vašketova, Vladislav Vašketov, rođen je 26. februara 2013. godine. Njihovo drugo dete Nikita, rođen je 4. juna 2015. A pre dve godine su dočekali svoje najmlađe dete, Kristijana, 2019. godine. Viktorija je trenutno ponovo u drugom stanju, a rođenje deteta se očekuje krajem ove godine.

Bračni par Vašketov je postao moćna porodica, a njihovo prisustvo na Jutjubu je veoma zapaženo i uticajno. Štaviše, njihova prva dva deteta, Vlad i Nikita, postali su uticajni klinci koje na njihovim kanalima, kojih je danas preko 18 (prikazuju se na više jezika) prate milioni dece širom sveta.

Vladini i Nikitini roditelji su Jutjuberi sa punim radnim vremenom

Vladini i Nikijevi roditelji pomogli su im da masovno razviju svoj Jutjub kanal. Ono što je počelo kao hobi dece pretvorilo se u karijeru porodice Vašketov koja im je promenila život. Vladova i Nikitina majka, Viktorija Vašketova, čini se da prilično pažljivo drži informacije o svojoj porodici, ne odajući mnogo o njihovom privatnom životu. Slična je priča i Sergeja Vašketova. Prema Pipl magazinu, Viktorija je jednom otkrila da su njene bebe inspirisane drugim video snimcima i pitala je da li mogu da počnu da prave svoje. Zato su Sergej i Viktorija počeli da snimaju zabavne video snimke vikendom i montirali ih u Sergejevo slobodno vreme. Polako su počeli da objavljuju klipove i brzo su počeli da privlače publiku. Vladova i Nikijeva majka je bila prilično uzbuđena kada je kanal njene dece postao destinacija za decu uzrasta od dve do dece koja već idu u školu. Tako je pokrenula ideju da se njihov kanal proširi na 18 različitih jezika, uključujući indijski, ruski, arapski itd.

Sergej Vašketov se predstavlja kao Jutjub producent. Nažalost, ne znamo mnogo ni o njemu ni o njegovoj supruzi, Viktoriji, ali znamo da je par zanemario svoje karijere i potpuno se posvetio Jutjub karijeri svoje dece.

Koliko zarađuju od svojih videa?

Vlad i Niki su prikupili nekoliko stotina miliona pretplatnika širom sveta, a svaki kanal zarađuje neverovatne iznose. Zanimljivo je da je par započeo svoj kanal u aprilu 2018. godine, a njegov rast u roku od dve godine je zaista jedinstven. Na današnji dan, svaki njihov video od samo nekoliko minuta zaradi i do 312.000 dolara. Pored zarade na Jutjubu, porodica zarađuje i tako što prihvata najpoznatije brendove koji se bave proizvodnjom igračaka, poput "Hot Wheels" autića, pa i tako zarađuju neverovatne cifre. Pored svega toga, od skora su počeli da proizvode igračke pod svojim brendom, pa tako da danas deca, osim što gledaju njihov rijaliti program, mogu da kupe igračke koje su baš ti klinci izabrali kao najbolje.

Njihova ukupna vrednost na današnji dan iznosi neverovatnih - 280 miliona dolara.

Porodica Vašketova živi na relaciji Dubai-Florida, a svoju imperiju i dalje grade munjevitom brzinom i dok mnogi drugi influenseri i Jutjuberi postaju prošlost njih ne dotiče nikakva političa ili druga klima, jer deca i dalje ne mogu da se zasite sada već tri dečaka koji bar tri puta nedeljno objave video koji za samo nekoliko sati prikupi milione pregleda.

Njihove aktivnosti, igre i avanture su nepresušna inspiracija i za roditelje koji tako dobijaju ideje za izlete i igre sa svojom decom, a iako se mnogi roditelji bune i ne dozvoljavaju svojoj deci da prate takav program, mališani se, kako statistika dokazuje, izbore za svoja prava i izbor ponovo padne upravo na kanal "Vlad i Niki".

Vreme Diznijevih crtaća možda nije skroz prošlo, još uvek tu i tamo neki naslov privuče pažnju klinaca da pohrle u bioskope, ali istina je da najveći broj dece svakodnevno provodi više vremena nego što je to poželjno, na telefonima svojih roditelja i ispred pametnog televizora gledajući rijaliti program ove uspešne porodice.

Da li i vaša deca prate Jujtub kanal Vlad i Niki i šta mislite o trendu rijaliti programa za decu?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs