EDI MARFI (61) IMA 4 BIVŠE ŽENE, DESETORO DECE I VERENICU: "Sve moje žene se super slažu, u kući vlada ljubavna fešta"

Pored zavidne karijere, glumac Edi Marfi je i otac desetoro dece

Porodica
Autor:
EDI MARFI (61) IMA 4 BIVŠE ŽENE, DESETORO DECE I VERENICU: "Sve moje žene se super slažu, u kući vlada ljubavna fešta"
Foto: Shutterstock

Edi Marfi je jedan od najproduktivnijih komičara današnjice. Pored zavidne karijere on ima i veoma neobičan život.

Ovog harizmatičnog glumca "bije" glas da je veliki zavodnik, a s obzirom da ima čak desetoro dece, nije nam teško da u to poverujemo. Prva velika ljubav Edija Marfija bila je Nikol Mičel sa kojim se Edi zabavljao dve godine da bi se 1993. godine venčali.U braku sa Nikol, Edi je dobio petoro dece: Briju, Majlsa, Sejna, Zola Ivi i Bela Zaharu.

2005. godine, Nikol podnosi zahtev za razvod koji se finalizuje 2006. godine.

Nakon razvoda Edi počinje da se zabavlja sa članicom Spajs grls benda, Melani Braun. Kada je pevačica zatrudnela rekla je da je dete koje očekuje Edijevo, ali on je tada prokomentarisao: "Stvarn ne znam čije dete će roditi Melani. Sve dok se dete ne rodi i ne uradimo test očinstva, ne znam da li sam ja otac."

Melani se porodila i na svet donela Ejndžel Ajris i to tačno na Edijev rođendan. Nakon urađenog testa očinstva, DNK analizom utvrđeno je da joj je glumac zaista otac. Tek tada Edi je priznao ćerku.

Od rođenja prvog deteta 1989. godine, pa skoro 30 godina kasnije Edi je dočekao svoje deseto dete, sina Maka.

Sama pomisao na to da imamo desetoro dece može biti zastrašujuća za mnoge od nas. Ali očigledno ne i za Marfija. Glumac je otkrio da mu se ovako sviđa i srećan je što ima punu kuću. I u jednom intervjuu, kada su ga pitali da li je imati 10 dece previše, rekao je: "Ne, to je sasvim u redu".

Sve njegove žene, savršeno se slažu:

U njegovoj porodici nema drame, ni prepiranja. Edi se postarao da se sve njegove žene (bivše i sadašnja) savršeno slažu.

Marfi je otkrio kako održava mir u kući: "Svi su zaista kul jedni s drugima i svuda naokolo je ljubav, svi se slažu, to je dobra stvar. U kući vlada ljubavna fešta!"

Svu svoju decu voli podjednako i veoma je ponosan na svakog od njih:

Čak i sa desotoro dece, Marfi nema favorita. Sve ih duboko voli i smatra se blagoslovenim čovekom, jer su sva njegova deca fenomenalna:

"Zaista sam imao sreće. Moja deca su pametna i stvarno se trude!"

Ponosan je na sve njih podjednako i srećan što se niko od njih ne ponaša kao holivudska "zvezda" i što su prizemni u svakom trenutku.

"Tako sam blagoslovena sa svojom decom. Nijedno od njih nije loše..."

Deca su mu uvek na istom mestu:

Marfiju je prioritet srećna, zdravlje i blagostanje njegove porodice. U jendom intervjuu je otkrio da je sve što želi u životu da ostane osoba kakva jeste i da provodi što više vremena sa porodicom i ljudima koje voli, rekavši: "Moja karijera ili to što sam umetnik, to nije središte mog života. U centru mog života su moja porodica i moja deca."

"Usput sam shvatio da ako svoju decu stavite na prvo mesto, nikada nećete doneti lošu odluku", objasnio je. "Kada naiđete na životnu raskrsnicu, pomislite: "Pa, šta je najbolje za moju decu?""

Edi Marfi je i ponosni deda:

Marfi nije samo blagosloven sa svojom decom, već je i srećan što sebe može nazvati dedom. Njegov sin, Majls Mičel, nastavio je porodičnu liniju postajući otac devojčici Evie.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs