NEVEROVATNA PRIČA

OVA DEVOJČICA JE ROĐENA SA MLADEŽOM KOJI PREKRIVA ČETVRTINU NJENOG LICA: Roditelji sada imaju samo jedan cilj u životu!

Neverovatna priča o tome kako dete od roditelja može da napravi ratnika

Porodica
Autor:
OVA DEVOJČICA JE ROĐENA SA MLADEŽOM KOJI PREKRIVA ČETVRTINU NJENOG LICA: Roditelji sada imaju samo jedan cilj u životu!
Foto: Printscreen/ Instagram/pnicolelucashall

Nikol Lukas Hol je posvećena majka dvoje dece: sina Ašera i ćerke Vinri. I kao svaka majka, ona je i majka - ratnica koja ima samo jedan cilj, a to je da odgoji jaku i samosvesnu decu. Njena jednogodišnja ćerka rođena je sa retkom vrstom mladeža koji prekriva četvrtinu njenog lica.

Kada su prvi put videli svoju ćerku, roditelji su bili zabrinuti jer nikad pre nisu videli takav i toliki beleg. Odmah su pomislili da je u pitanju nešto izuzetno opasno, ali lekari su ih brzo razuverili. Vinri je rođena sa retkim urođenim melanocitnim nevosom, što znači da se ovakva situacija dešava jednom na 50.000 rođenih beba. Beleg je bezazlen i detetu ne bi trebalo da smeta osim u estetskom smislu.

Od tog momenta Nikol i njen suprug imaju jednu misiju, da svoju ćerku odgoje kao osobu koja ceni i poštuje svoje zdravlje i svoj izgled.

Nažalost negativnih komentara ima sa svih strana. Ljudi otvoreno "bulje" u malu devojčicu, ponekad upirući i prstom u nju.

Zbog toga je Nikol odlučila da na društvenim mrežama priča o svojoj devojčici i mladežu koji joj prekriva lice, a sve u nadi da će se ona sutra ređe susretati sa ljudima koji do tada nisu čuli za nju i njen mladež.

Koliko god se brinu za njeno zdravlje, roditelji su opterećeni i time kako će društvo prihvatiti njihovo dete. Stoga im je veoma važno da njihova deca odrastu u jake i snažne ljude.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs