da li ste sigurni da je sve prošlo kako treba?

8 ZNAKOVA DA STE OSVOJILI MAJKU SVOG DEČKA: Iako vam ne treba njihovo odobrenje, sve je lakše uz blagoslov!

Prvi susret sa roditeljima osobe sa kojom ste započeli ljubavnu vezu može biti zaista izazovan.

Porodica
20:50h Autor:
8 ZNAKOVA DA STE OSVOJILI MAJKU SVOG DEČKA: Iako vam ne treba njihovo odobrenje, sve je lakše uz blagoslov!
Viktorija Bekam i Nikola Pelc, Foto: Profimedia

Brinućete tada o svakom detalju, od toga koju haljinu ste odabrali da obučete, do svojih manira. Kao i većina devojaka, verovatno ćete taj prvi susret sa njegovim roditeljima više desetina puta razraditi u svojoj glavi kako biste se psihički pripremili. Logično je da želite da im se dopadnete.

Iako ste u vezi sa njihovim sinom, a ne sa njima i nije vam neophodno njihovo odobravanje, uvek je bolje da imate njihov blagoslov. Ali kako možete da znate da li je njegova majka samo ljubazna ili joj se zaista sviđate? Na kraju krajeva, da li je taj prvi susret vaša jedina šansa da im se dopadnete ili ima nade da vas zavole vremenom? U redovima koji slede otkrivamo znake koji vam poručuju da se dopadate roditeljima svog momka.

Bili su pažljivi prema vama

Važno je da obratite pažnju na to kako su oni reagovali na vaše prisustvo. Jedan od najboljih znakova da ste im se svideli je taj što su obraćali pažnju na vas, slušali šta imate da kažete i pozitivno reagovali na vaše reči.

Postavljali su vam pitanja

Ukoliko su se njegovi roditelji potrudili da vam postave neka važna pitanja, to znači da im je stalo do toga da vas upoznaju. To su pitanja o vašoj porodicu, zanimanju i stvarima koje volite da radite u slobodno vreme.

Pominjali su budućnost u toku razgovora

Vrsta razgovora koju ste vodili sa njegovim roditeljima je ona koja vam može mnogo toga otkriti. Ako im se niste dopali iz nekog razloga ili vas ne smatraju osobom dostojnog svog sina, oni će paziti da ne odaju utisak da vas već danas doživljavaju kao njegovu suprugu.

Potrudili su se da vam bude prijatno u njihovom domu

Nezavisno od toga da li momak sa kojim ste započeli vezu ima običaj da sve svoje devojke upoznaje sa svojim roditeljima ili to radi samo ako misli da veza ima budućnost, ako su se oni pobrinuli da se osećate prijatno u njihovom domu, to je dobar znak.

Na rastanku su vam rekli da žele da vas vide ponovo

Po završetku večeri, kada ste krenuli svojoj kući, ako su vam njegovi roditelji poručili da se nadaju da ćete ponovo doći i da se raduju vašem susretu, to je odličan znak. Šta više, ako su pitali da li imate neke planove za vikend jer prave malu porodičnu proslavu na koju bi voleli da dođete, to je ogroman bonus.

Izrazili su želju da upoznate više članova njihove porodice

Ako su u toku razgovora spomenuli nekog od rođaka vašeg momka, na primer tetku koja živi u drugom gradu i njegova majka je izrazila želju da vas upozna sa njom kada dođe za praznike, to je odličan znak. Isto tako, ako brat ili sestra vašeg momka studiraju u drugom gradu i njegovi roditelji vas pitaju da li biste došli na ručak kada oni budu kod kuće kako bi vas upoznali, nema sumnje da im se sviđate.

Predstavili su vas ostatku porodice kao devojku njihovog sina

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dete, u to nema sumnje. Ako ste pozvani na ručak kod njegovih roditelja po prvi put i tu su prisutni i drugi članovi porodice, dobar znak je ako vas njegova majka predstavi kao devojku svog sina. To znači da vas prihvata.

Nisu vas poredili sa njegovim bivšim devojkama

Gotovo da ništa nije ponižavajuće kao činjenica da njegovi roditelji pate za njegovom bivšom devojkom, pred vama. Ne događa se nažalost samo u filmovima da nečija majka kaže kako je devojka sa kojom je njen sin bio u vezi pre vas više bila njegov tip. Ali ako tako nešto niste doživeli, to je izuzetno dobar znak, piše Ženskimagazin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs