Neverovatno

ŽENA ALEKA BOLDVINA OPET TRUDNA! HILARIJA ČEKA SEDMO DETE! Glumac sve očajniji?! (FOTO)

Alek Boldvin (63) i Hilarija (38) očekuju sedmo dete, a mnogi nagađaju da je to samo novi "pakleni" plan

Porodica
09:01h Autor:
ŽENA ALEKA BOLDVINA OPET TRUDNA! HILARIJA ČEKA SEDMO DETE! Glumac sve očajniji?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Hilarija Boldvin je opet uspela da pažnju javnosti skrene na sebe. Nova objava na Instagramu zatekla je javnost: Hilarija je trudna, što znači da par očekuje sedmo dete!

Još su svima sveža sećanja iz 2019. godine kada je Hilarija imala spontani pobačaj, a vesti o istom objavila je i pre nego je otišla u bolnicu.

Nedugo nakon toga, par je dobio peto dete, a šesto (sa par meseci razlike) im je rodila i surogat majka.

"Mi smo dobar tim" rečenica je koju je par Boldvin ugravirao u burme i toga se drže kroz bračni život. Tim čini mnogo članova, a ovaj put tu su uz njih dvoje i njihovo šestoro dece.

"Jedna od najlepših stvari koje su moja deca doživela je kako srce može daraste sa svakim novim bratom i sestrom! Naš kapacitet da volimo nastavlja da se širi i jedva čekamo ove jeseni da zagrlimo našeg novog mališana," napisala je Hilarija na Instagramu.

Hilarija i Alek imaju ćerku Marija Luis Viktoriju (13), Karmen Gabrijela (8), sina Rafaelom Tomasom (6), Leonardo Anhel Čarls (5), Romeo Alehandro David, Euduardo Pao Lukas.

Aleks sa Kim Besindžer ima i ćerku Ajrland Boldvin.

Inače, prošle godine Alek je bio u žiži interesovanja nakon što je tokom snimanja filma ubio direktorku fotografije. Suđenje je još uvek u toku, a svi nagađaju da njegova supruga Hilarija želi medijima da predstavi Aleka u što boljem svetlu, kao porodičnog čoveka i dobrog tatu.

Do sada joj to nije išlo u prilog, jer nije ljubitelj javnosti. Publika ne voli to što ona previše forsira novo potomstvo sa Alekom koji već gazi šezdesetu.

lumac se ovih dana vratio na posao, a njegov izgled je zabrinjavajući.

Svi primećuju iznurenost glumca koji se trudi da se vrati glumi nakon nesreće na snimanju.

Hiralija je sigurna da je nova beba najbolje rešenje za novi početak i novi imidž Aleka Boldvina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs