Kao iz latino sapunice

Trudnu suprugu izbacio iz kuće: Šta biste vi uradili na njegovom mestu?

Ovaj muškarac je verovao da su on i njegova supruga na istoj talasnoj dužini po pitanju dece i porodice

Porodica
Autor:
Trudnu suprugu izbacio iz kuće: Šta biste vi uradili na njegovom mestu?
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kada je reč o ljubavnim odnosima, svaki par ima neki svoj plan kako zamišlja porodicu i budućnost, a to se često odnosi i na broj dece koji žele da imaju.

I ovaj muškarac je verovao kako su on i njegova supruga na istoj talasnoj dužini po tom pitanju. Ali, nedavno je otkrio kako se žena predomislila o broju dece u njihovoj porodici, a to je odlučila iza njegovih leđa.

U poruci koju je objavio na Reditu, anonimni 34-godišnjak napisao je da je njegova supruga protiv njegove želje ostala trudna s trećim detetom, prenosi Mirror.

Muškarac je objasnio da je hteo da ima samo jedno dete, ali supruga, koja je jedinica, nije se s time složila i insistirala je da njihovo dete ima sestru ili brata. Stoga su se zajednički složili da će imati dvoje dece, ali ne više od toga, kako bi im ostajalo dovoljno novca za povremena putovanja i zajedničke izlete.

Ali, kada je njihovo drugo dete napunilo godinu dana, supruga je priznala da je zapravo oduvek želela da ima četvoro dece i da bi trebalo da pokušaju da dobiju makar još jedno. On se s time nije složio, posvađali su se i nekoliko dana nisu razgovarali. Na kraju su se pomirili i začeli treće dete, bez da je on toga bio svestan.

"Došao sam kući s posla dok su deca bila kod deke i bake. Supruga mi je sa velikim osmehom pokazala pozitivan test za trudnoću, plešući od radosti. Primetila je da izraz na mom licu nije bio toliko oduševljen i počela je da viče na mene. Optužila me da je ne podržavam, da je svako dete Božje čudo i da bi trebalo da budem zahvalan. Rekao sam da mi je žao, zagrlio sam je i izjavio da sam oduševljen zbog prinove", ispričao je ovaj 34-godišnjak.

Odlučio je sve da istraži

Kada je supruga srećnu vest počela da deli i sa drugima, postao je sumnjičav jer mu se činilo kao da je već dugo vremena planirala trudnoću. Zato je odlučio to malo podrobnije da istraži.

"Dok je spavala, uzeo sam kondome iz fioke i stavio ih pod vodu. Bili su probušeni. Uzeo sam njen telefon i ustanovio da ga je zaštitila lozinkom, što je bilo čudno. Ali, kako ona nema baš neku memoriju, bio sam siguran da je postavila jednostavnu šifru pa sam pokušao s njenim rođendanom", objasnio je, a onda je usledio šok.

"Uspeo sam da otključam mobilni. Pogledao sam njene poruke i pronašao prepisku s njenom najboljom prijateljicom. Moja supruga joj se požalila da nikako ne može da me "prizove pameti", a prijateljica joj je sugerisala da se to sve da srediti. Supruga se složila s time i rekla da više neće uzimati pilule za kontracepciju", otkrio je.

"Odmah sam je probudio i pitao je li njena trudnoća zaista čudo. Pogledala me nevino i počela da plače", dodao je razočarani suprug.

Tvrdi kako su se posvađali, ali supruga je insistirala da je trudnoća njen izbor bez obzira na to je li ili nije uzela pilulu i da, ako on ne želi više dece, trebalo je da ode na vazektomiju. Na kraju je muškarac suprugu izbacio iz kuće i ona je otišla svojim roditeljima. Autor objave na kraju tvrdi kako se zbog pandemije supruga vratila kući kako ne bi bila razdvojena od svoje dece.

"Šta da radim? Ostanak kod kuće s njom za mene je dovoljno užasan i ne znam da li bih zbog svega trebalo da je ostavim. Više joj ne verujem. U potpunosti me je izdala. Besan sam, ali na putu je još jedno moje dete", zaključio je on, tražeći savet.

Njegova objava postala je viralna, a komentarisalo ju je više od 1.000 ljudi, koji mu pretežno savetuju razvod.

Šta vi mislite, šta bi trebalo da uradi? Podelite sa nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs