Istina

Žena se pretvara u svoju majku kako napuni 33. godine: Ove fotografije to dokazuju! (FOTO)

"Ne, ja nikad neću biti kao ti!" Koliko smo puta ovu rečenicu izgovorili pred majkom kada smo bile tinejdžerke? Sada sa setom odmahujemo glavom

Porodica
Autor:
Žena se pretvara u svoju majku kako napuni 33. godine: Ove fotografije to dokazuju! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Shvatićeš kad odrasteš," verovatno su vam ovo roditelji često govorili u detinjstvu. I kladimo se da većina nas to nije razumela tada, ali sada ne smo da razumemo šta su hteli da nam kažu, već se i ponašamo kao naši roditelji.

Plastični hirurg Džulijan de Silva, razgovarao je sa preko 2000 ljudi o njihovoj vezi sa roditeljima. Polovina žena je priznala da se ponašaju slično kao njihove majke.

Shvatile su da se to počelo događati posle tridesetog rođenanda, a u proseku oko 33. godine. Žene su rekle da se tada poboljšao njihov odnos sa majkom, da su primetile da pričaju isto kao one, da imaju slične hobije, da gledaju iste emisije... Sve u svemu, priznale su da su oko 33. rođendana počele neverovatno da liče na svoje majke, a da toga nisu bile ni svesne.

De Silva tvrdi da se ovo dešava nekako paralelno sa razvojem osobe kao roditelja. Devojka počinje da traži uzor tj. primer roditeljstva, i prirodno ga nalazi u svojoj majci. Kako dobije dete, žena se pretvara u svoju majku, kakva je ona bila kao roditelj.

Međutim, ovo se ne dešava samo ženama. Naime, muškarci se pretvaraju u svoje očeve oko 34. godine, tvrdi doktor De Silva.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs