Da li ste srećne?

Trend iz devedesetih se vraća u modu: Obožavaćete ga zbog njegove praktičnosti!

Sećate se kako su postojale u svim mogućim bojama, a posebno su popularne bile one zlatne i srebrne?

Moda
Autor:
Trend iz devedesetih se vraća u modu: Obožavaćete ga zbog njegove praktičnosti!
Foto: Shutterstock

Na nedavno održanoj reviji dizajnera Aleksandra Venga na nedelji mode u Njujorku pojavio se pomalo zaboravljen modni dodatak iz devedesetih koji smo obožavale i stalno nosile. I dan danas nam dobro dođe, ali ga više nekako ne nosimo van kuće. Reč je o šnali za kosu, popularnog naziva ‘rašlje’.

Sećate se kako su postojale u svim mogućim bojama, a posebno su popularne bile one zlatne i srebrne? Da, rašlje se vraćaju i čini se da će ove sezone ponovno proviriti napolje iz domova. Ovaj modni dodatak poznat je po tome da drži srednje gustu kosu, ali ona malo bujnija beži, baš kao i ona tanka.

Klasični stil Viktorije Bekam: Suknja kojoj je verna već godinama vraća se u modu!

foto: Profimedia

S obzirom da se i gumica presvučena tkaninom vratila u opticaj među modnim blogerkama i na modne piste, neće nam dugo trebati da na ženama počnemo da viđamo i šnale kao deo svakodnevne frizure.

“Volim način na koji se nešto obožavano i što je imalo smešan prizvuk vraća nazad u modu. Volim kada je nešto infiltrirano natrag u modu na drugačiji način nego što je to bilo devedesetih. Stvari koje nismo smatrali popularnim sada opet nosimo”, rekao je kreativni direktor Redkena Gvido Palau za Harpers Bazzar.

I da, slažemo se s njim u nekoj meri, ali puno trendova treba ostati tamo gde je i zakopano. Što ti kažeš treba li i ovaj?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs