Modna ikona

Klasični stil Viktorije Bekam: Suknja kojoj je verna već godinama vraća se u modu! (FOTO)

Nakon meseci spekulisanja slavna Viktorija Bekam brojne obožavaoce oduševila je nedavnom potvrdom o učestvovanju u ponovom okupljanju grupe Spajs Grls

Moda
Autor:
Klasični stil Viktorije Bekam: Suknja kojoj je verna već godinama vraća se u modu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša spajsica Viktorija Bekam izgradila je impresivno modno carstvo, a za mnoge devojke i žene danas predstavlja veliku modnu inspiraciju.

Nakon meseci spekulisanja slavna Viktorija Bekam brojne obožavaoce oduševila je nedavnom potvrdom o učestvovanju u ponovom okupljanju grupe Spajs Grls, s kojom je stekla svetsku slavu.

Ova bivša spajsica, danas uspešna dizajnerka i modna ikona, trenutno boravi u Njujorku, a okupljene fotografe počastila je pojavom u izdanju stvorenim od omiljenih odevnih komada kojima je verna godinama.

Znamo je kao ledenu damu, uvek zakopčanu do grla: Zašto je Viktorija Bekam zapalila internet!

foto: Profimedia

Jedan od njih je plisirana suknja koju Viktorija obožava da nosi. Crni model maksi kroja kombinovala je sa smeđim džemperom sa visokom kragnom, a kad je reč o modnim dodacima, i ovaj put glavnu reč vodile su sunčane naočare ravnih okvira koje su s vremenom postale njen zaštitni znak.

Uspešno poigravanje bojama dokazala je odabirom bordo lakovane torbe i zlatnih detalja, pridruživši joj visoke gležnjače u gotovo identičnoj nijansi pletene rolke.

Kreacijama s potpisom Viktorije Bekam ne može odoleti mnoštvo dama iz sveta slavnih, a i ona sama u svečanim i dnevnim prilikama često zablista u komadima s vlastitim potpisom.

1 / 4 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs