elegantna, crna haljina

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U NIKAD IZAZOVNIJOJ HALJINI ZAPALILA MREŽE: Ističe ono najbolje na ženi a evo zbog čega je ULTRAMODERNA

Lidija Vukićević obukla je elegantnu, crnu, korset haljinu koja je istakla njenu zanosnu figuru i oduševila javnost.

Moda
21:45h Autor:
LIDIJA VUKIĆEVIĆ U NIKAD IZAZOVNIJOJ HALJINI ZAPALILA MREŽE: Ističe ono najbolje na ženi a evo zbog čega je ULTRAMODERNA
Lidija Vukićević, Foto: Printscreen Instagram/vukiceviclidija

Lidija Vukićević važi za jednu od najatraktivnijih dama sa domaće javne scene, a svojim božanstvenim izgledom često privlači pažnju javnosti. Nedavno je otkrila svoju večernju rutinu kojoj duguje mladolik izgled u 7. deceniji života.

Ovog puta, oduševila je svoje Instagram pratioce fotografijom koja je zapalila mreže. Naime, glumica se slikala u elegantnoj crnoj, korset haljini koja je istakla njenu zanosnu figuru.

Pored uskog struka koji je istakla korsetom, Lidija se ohrabrila i obukla čipkasti brushalter koji se na suptilan način nazirao ispod haljine bacajući akcenat na bujno poprsje.

Mnogi su bili oduševljeni njenom fotografijom, komentarušući da izgleda dosta mlađe. "Ženo boginjo", "Ti si sve lepša", "Ovakav struk nemaju ni dvadesetogodišnjakinje", "Svaka ti čast", samo su neki od komentara koji su se istakli.

Inače, korset se uveliko vratio na velika vrata, te je postao modni komad koji svaka dama treba da ima u svom ormanu. Jedna od najpoznatijih Srpkinja u Holivudu nedavno je svoj korest iznela na neverovatan način i oduševila javnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs