"modna ikona"

SRPKINJA PONOVO ZASENILA HOLIVUDSKE DIVE: Dokazala da ima nepogrešiv modni ukus, a za komadom koji je nosila ŽENE LUDE

Nina Seničar svojom modnom kombinacijom ponovo je privukla pažnju na jednom događaju. Nodsila je korset koji je hit sezone.

Moda
22:22h Autor:
SRPKINJA PONOVO ZASENILA HOLIVUDSKE DIVE: Dokazala da ima nepogrešiv modni ukus, a za komadom koji je nosila ŽENE LUDE
Nina Seničar, Foto: Jen Lowery / The Mega Agency / Profimedia

Novosađanka Nina Seničar nedavno se pojavila na gala svečanosti u organizaciji "Academy Museum of Motion Pictures" u Los Anđelesu, a svojom toaletom zasenila je sve prisutne.

Da Nina ima nepogrešiv osećaj za modu dokazala je i ovog puta, nakon pojavljivanja na zabavi jednog luksuznog brenda pića u Los Anđelesu. Nina je odabrala odelo koje se idalno uklopilo u tu priliku, a reč je o satenskom, maslinasto zelenom kompletu.

Nina Seničar
Nina Seničarfoto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Nina je sijala u kompletu koji čine kargo pantalone i košulja ispod koje je nosila bež koreset koji je celu kombinaciju podigao na viši nivo dajući dozu veliku seksepila.

Nina Seničar
Nina Seničarfoto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Korset koji je Nina ponela jedan je od najpopularnijih trendova ove sezone, a mnoge slavne dame ga nose u raznim prilikama.

Nina Seničar
Nina Seničarfoto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Pored mnogih poznatih pripadnica lepšeg pola koje su se pojavile na ovom događaju, Nina je ponovo uspela da privuče najveću pažnju i da se istakne svojim modnim odabirom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs