najprovokativnija do sada!

NAJIZAZOVNIJA IZDANJA JELENE KARLEUŠA: Kada je vidite u ovoj haljini, pašće vam vilica! (FOTO + VIDEO)

Ukoliko se duže zadržite na njenom Instagramu - ostaćete bez daha!

Moda
Autor:
NAJIZAZOVNIJA IZDANJA JELENE KARLEUŠA: Kada je vidite u ovoj haljini, pašće vam vilica! (FOTO + VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram / karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša je neko ko, definitivno, pomera granice, ne samo na muzičkoj, već i na modnoj sceni! Prema mišljenju mnogih, ume da iznese i najsmelije odevne kombinacije, te se može zaključiti da joj baš polazi za rukom da svojim izgledom za sekund uzdrma našu javnosti, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. Jedno je sigurno - nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Od početka karijere Jelena koketira sa veoma provokativnim stilom. Danas je otišla i korak dalje, te je često možemo videti u prilično oskudnim odevnim kombinacijama na Instagramu. A jedan od najčešćih komentara ispod njenig objava je da joj sve savršeno stoji i da ima odličan osecaj sa uklapanje "krpica", koje, uzgred, nimalo nisu jeftine.

Karleušin ormar vredi na stotine hiljada evra, nikako nije neko ko štedi na garderobi, naprotiv. Voli da je uvek u trendu, pa tako svi noviteti, ne samo domaćih, već i svetskih dizajnera, se vrlo brzo nađu u njenim rukama!

Jelenina pojavljivanja u javnosti uvek naprave odjek u medijima i danima se komentarišu, a mi smo za vas izdvojili pet najizazovnijih izdanja ove dive, koje samo ona može da iznese sa velikim stilom i samopouzdanjem!

1. Dolari po telu

2. Grudi neretko u prvom planu

3. Više nego izazovan bikini

4. Elegantna na provokativan način

5. Zakopčana do grla

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram / karleusastar
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs