Savršene za sve prilike

HIT ČIZME ZA ŠIK I ELEGANTAN STAJLING: Omiljeni ženstveni trend vratio se na velika vrata! (FOTO)

Novi modeli elegantnog stila uglavnom sežu do kolena, ali zastupljeni su i oni koji idu preko kolena, kao i gležnjače

Moda
Autor:
HIT ČIZME ZA ŠIK I ELEGANTAN STAJLING: Omiljeni ženstveni trend vratio se na velika vrata! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kombat čizme robusnog i pomalo zdepastog dizajna i podebljanih potplata veliki su trend ove sezone. Ali, za kojim modelom cipela posegnuti kada želite nešto elegantniji i jednako trendi izgled?

Odgovor se krije u čizmama sa špicastim vrhom - iako se stilski razlikuju od trenutnog trenda, one nude puno elegancije.

Kako god, nesporno je to da se trend čizama sa špicastim vrhom i te kako vraća u modu. Ako volite da se oblačite šik i elegantno, čizme sa špicem su savršena alternativa i slave svoj veliki povratak nakon što su neko vreme nestale s modne scene, a novi modeli jako su svestrani.

Ono što im je zajedničko je špicasti vrh, a sve ostalo zavisi isključivo od vašeg ukusa. Novi modeli elegantnog stila uglavnom sežu do kolena, ali zastupljeni su i oni koji idu preko kolena, kao i gležnjače.

Što se tiče same štikle, i tu je izbor vrlo šarolik – od klasične blok potpetice do stileto pete sa retro prizvukom, a sve njih obeležava elegancija koju daju svakom autfitu.

Trend čizama sa špicastim vrhom svestran je i može se kombinovati na razne načine: sa sakoom i farmerkama ravnih nogavica, u vrlo šik kombinaciji s pletenim haljinama ili plisiranom suknjom... Jednostavno nema ograničenja kada je ovaj model u pitanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs