STILSKE CAKE

5 DETALJA KOJI PRAVE DRASTIČNU RAZLIKU: Zbog njih svaki autfit izgleda bezobrazno skupo! (FOTO)

Ove aksesoare svaka žena od stila mora da ima

Moda
10:53h Autor:
5 DETALJA KOJI PRAVE DRASTIČNU RAZLIKU: Zbog njih svaki autfit izgleda bezobrazno skupo! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Aksesoari su od presudnog značaja za svaki autfit i imaju moć da svaku odevnu kombinaciju podignu na viši nivo, ukoliko se pravilno izabru.

Nije potrebno da trošite gomilu novca na skupe odevne komade, dovoljno je da dodate jedan od ovih detalaj i u trenu će svaki stajling izgledati luksuzno, prefinjeno i skupo.

MASIVAN NAKIT

Onda kada želite da se istaknete, upečatljiv nakit je savršen za to. Ipak vodite računa da ne preterate, jer je tanka linija između dobrog stila i preterivanja. Možete da obučete jednostavnu crnu halju i dodate zanimljiv nakit i dobićete stajling koji neće proći nezapaženo.

MARAME I EŠARPE

Marame i ešarpe možete nositi preko cele godine, a odličan su način kada želite da svojoj odevnoj kombinaciji date malo boje. Mogu se nositi kao detalj na torbi, kosi ili ih možete vezati oko vrata umesto ogrlice.

KAIŠEVI

U modu su se vratili širi kaiševi i pojasi, a oni su idealni ukoliko želite da stajljing učinite zanimljivijim u trenu. Dovoljno je da obučete klasičnu belu košulju i dodate pojas u nekoj jarkoj boji i svi će pohvaliti vaš stil.

ŠEŠIRI

Ove godine su popularniji nego ikada, a sa njima baš svaki stajling izgleda prefinjeno i ženstvenije. Ukoliko već niste, obavezno nabavite barem jedan.

AKSESOARI ZA KOSU

I aksesoari za kosu su se ponovo vratili u modu. Na raspolaganju su nam trake, rajfovi, razne ukosnice i zanimljive gumice.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs