SAVET IZ PRVE RUKE

Saveti vrhunskih modnih stručnjaka: Uz ove detalje i najobičniji autfit će izgledati fenomenalno! (FOTO)

Za dobar stajling nije potrebno puno novca, već samo malo mašte

Moda
11:18h Autor:
Saveti vrhunskih modnih stručnjaka: Uz ove detalje i najobičniji autfit će izgledati fenomenalno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Da biste imali fenomenalan autfit, nije potrebno da potrošite gomilu novca na preskupe komade, trik je u detaljima. Uz pravi odabir aksesoara i najjednostavniji stajling će izgledati fenomenalno.

Ukoliko vam je sva garderoba koju imate dosadila, imamo rešenje. Uz nekoliko saveta vrhunskih modnih stručnjaka izgledaćete poput prave trendseterke.

Izgledaćete fenomenlano, a nećete morati da potrošite ni dinar. Ove cake svaka žena od stila mora da zna:

1. Zaimljiv kaiš

Osim što će svakom autfitu dati zanimljivu notu, ukoliko kaiš stavite oko struka, učiniće da vaša figura uzgleda poput peščanog sata. Ukoliko volite jedostavne, monohromatske stajlinge, detalj u vidu kaiša će biti pun pogodak.

2. Aksesoar za kosu

Aksesoari za kosu mogu da utiču na izgled celog autfita. Trenutno su jako popularne predimenzionirane gumice za kosu i razne ukosnice. Ovo je definitino najjednostavniji i najlakši način da upotpunite svaku odevnu kombinaciju.

3. Čarape sa zanimljivom šarom

Ako volite da nosite suknje ili haljine tokom zime, najjedostavniji način da stajlingu date zanimljivu notu je da, umesto jednobojnih crnih čarapa, izaberete neke sa zanimljivom šarom. Ova trend je postao aktuelan prošle zime, a sudeći prema fotografijama na instagramu, trendseterke su i dalje lude za njim.

4. Torba jarke boje

Crna, siva i braon torba spadaju u klasiku, koja se najlakše kombinuje zbog čega se dame često opredeljuju za ove boje. Ali, ako se vaša garderobera sastoji od dosta neutralnih komada, vreme je da investirate u kožnu torbu jarke boje, kako biste osvežili vaš outfit i dali mu više razigranosti.

5. Marama

Svilene marame su sve popularnije, a mogu se nositi na bezbroj načina - kao kaiš, narukvica, oko vrata, kao detalj na torbi... Za koju god varijantu da se opredelite, izgledaćete odlično. Svaka žena od stila mora da ima u garderoberu nekoliko svilenih marama, u različitim bojama.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs