Kopirajte je slobodno

3 modna pravila kraljice Ranije: Žena koja ne ume da izgleda loše! (FOTO)

Ona na svom primeru stalno dokazuje da diskretan izgled i pokriveno telo mogu biti izuzetno seksi i privlačni

Moda
Autor:
3 modna pravila kraljice Ranije: Žena koja ne ume da izgleda loše! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana važi za jednu od najlepših, najzanimljivijih i najbolje obučenih žena na svetu.

U rekordnom roku ona je postala ikona stila koja diktira modu i ruši stereotipe, dokazujući da diskretan izgled i pokriveno telo mogu biti izuzetno seksi i privlačni.

Za razliku od drugih pripadnica svetskog plemstva, ova orijentalna lepotica ne obraća pažnju na etikete i brendove, već se strogo drži nekoliko pravila oblačenja koja svaki put učine da Ranija izgleda potpuno zanosno!

1. Sako, rolka i pantalone

Kraljica Ranija obožava da nosi sako i rolku iste boje uz pantalone klasičnog kroja. Kada su u pitanju ovakve kombinacije, ona preferira neutralne boje u kojima može i na sastanak sa visokim zvaničnicima i na ručak sa mužem. Svaki njen stajlinh u ovakvoj prilici upotpunjen je jednostavnim salonkama i elegantnom torbom. Jednostavnost ove savršene kombinacije dozvoljava i da se poigrate nekim zanimljivim printom, a u manje zvaničnim prilikama pantalone se mogu zameniti farmerkama.

Svileni komplet i cipele od kojih zastaje dah: Kraljica Ranija ponovo potvdila da je neprikosnovena ikona stila! (FOTO)

foto: Profimedia

2. Košulja-haljina

Ovaj komad je veoma čest u ormaru kraljice Ranije. Kroj je dovoljno lepršav da se ne pripija uz telo, tako da možete da budete i odmerene i da vam bude udobno, a opet je dovoljno "izazovan" da istakne vitak struk i savršenu figuru jordanske kraljice. Jedino što kraljica ne dozvoljava kada je u pitanju ovaj komad jesu providni materijali. Obožava da nosi jednobojne košulja-haljine koje uklapa sa cipelama upečatljivih boja i zanimljivim torbicama. Ova kombinacija odlična je i za jesen, kada se može nositi uz gležnjače.

Saveti najstilizovanijih žena na svetu: Ovako se nose farmerice ukoliko imate 50+! (FOTO)

3. Bajkerska jakna i lepršave pantalone

Bez obzira na njen prepoznatjiv stil i položaj, kraljica Ranija nekad sebi dozvoli da se pojavi bez štikli, uglađenih odela i savršenih haljina. Jedna od njenih omiljenih neformalnih odevnih kombinacija svakako je kožna bajkerska jakna, komotne pantalone i jednostavna bluza. Uz ovakvu odeću kraljica bira kaubojske čizme sa niskom petom i torbicu preko ramena.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs