trend

TORBE U BOJAMA SLADOLEDA I GUMENIH BOMBONA: Ako ih ovako nostite nećete izgubiti ni jedan jedini gram elegancije! (FOTO)

Nebesko-plava, pastelno-roze, mint-zelena, trava-zelena i najnežnija žuta.

Moda
13:43h Autor:
TORBE U BOJAMA SLADOLEDA I GUMENIH BOMBONA: Ako ih ovako nostite nećete izgubiti ni jedan jedini gram elegancije! (FOTO)
Instagram / tamara, Foto: Instagram / tamara

Torbe ovog proleća izgledaju poput najnežnije duge i nije ni čudo: svima nam je potrebna radost, i to pojačana na maksimum kao protivteža stvarnosti. I zato izbacite sve brige oko kombinovanja boja kroz prozor i prepustite se modelima u svim nijansama sladoleda i gumenih bombona, sve je dozvoljeno bitno je samo usuditi se.

Iako genijalno izgledaju sa kontrastnim aksesoarom - probajte samo trava-zelenu torbu sa roze cipelama i videćete da će vam se ceo dan promeniti ne bolje - nema potrebe da se plašite ni ako ste suvi minimalista. Sve što je potrebno jeste da ostatak kombinacije zadržite u jednoj ili dve boje i nećete izgubiti ni jedan jedini gram elegancije ili jednostavnosti.

UVEK BESPREKORNO STILIZOVANA: Kraljica Maksima u kombinaciji u kojoj svaka žena izgleda vitko! (FOTO)

Ono što potencijalno može biti opasno - i nemojte da posle bude da vas nismo upozorili - jeste da torbe u bojama počnete da skupljate kao nekada sličice za album. Na svu sreću, postoje mnoge opcije koje ne zahtevaju da zbog njih dignete kredit kao što su to Šanel i Botega Veneta kao glavni krivci za celu pomamu. I da, za vas smo izdvojili one najbolje. Neka igre počnu!

NAKON 40 GODINA PONOVO NA NASLOVNOJ STRANI VOGA I TO POTPUNO GOLA: Paulina Poriškova s ponosom pokazala telo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs