18+

NAKON 40 GODINA PONOVO NA NASLOVNOJ STRANI VOGA I TO POTPUNO GOLA: Paulina Poriškova s ponosom pokazala telo!

Tačno 40 godina nakon što se pojavila na svojoj prvoj naslovnoj stranici Voga, i to nemačkog izdanja, Paulina Poriškova može da se pohvali novom. Uredništvo čehoslovačkog izdanja odlučilo je da upravo ona krasi njihovu novu naslovnicu, na kojoj pozira u prozirnom bodiju, koji ne skriva ama baš ništa.

Moda
Autor:
NAKON 40 GODINA PONOVO NA NASLOVNOJ STRANI VOGA I TO POTPUNO GOLA: Paulina Poriškova s ponosom pokazala telo!
Paulina Poriškova, Foto: Profimedia

Zahvaljujući svom izgledu, Paulina Poriškova s punim je pravom nosila titulu supermodela 80-ih. Ne postoji naslovnica koju nije krasila, kampanja koju nije odradila, a sada sa 56 godina, tačno 40 godina nakon svoje prve naslovne strane modne biblije, ponovno krasi istu.

Da se nađe na njihovoj naslovnoj strani odlučilo je uredništvo čehoslovačkog izdanja, a upravo je u nekadašnjoj Čehoslovačkoj lepa Paulina i rođena. Za ovo snimanje obukla je samo prozirni bodi, koji ne skriva ama baš ništa, ali, kako ne bi došlo do pobune u javnosti, stavila je emotikone labuda da joj prekriju bradavice.

HAJDI KLUM (47) JE NOVA STREET STYLE ZVEZDA: Prolećni stajling bez greške! (FOTO)

'Tačno 40 godina nakon moje prve naslovne strane Voga, onog za Nemačku, kada sam imala 16, evo i nove. U potpunosti gola u svojoj 56-oj godini za Vog Čehoslovačka', napisala je Paulina Poriškova, koja je potom nahvalila celi tim koji je zaslužan za ovo snimanje.

Ova naslovna strana samo je nastavak njenih postupaka u poslednje vreme, kada je uzvratila hejterima i dušebrižnicima koji smatraju da žena kada dođe u određene godine više ne bi smela da pokazuje svoje telo.

'U svojim 20-ima slavili su me kada bi se pojavila u donjem vešu. Za to sam dobijala mnogo para i svi su me obožavali. Sada sam u 50-ima i mislim da izgledam i dalje jako dobro u donjem veđu, ali reakcije su grozne', izjavila je nedavno Paulina Poriškova.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs