hajdi klum

HAJDI KLUM (47) JE NOVA STREET STYLE ZVEZDA: Prolećni stajling bez greške! (FOTO)

Jedan od najpoznatijih nemačkih modela, Hajdi Klum, poslednjih godina gradi karijeru na malim ekranima u ulozi voditeljke i sudije američkog talent šoua 'Supertalent', a prilikom dolaska u TV studio obradovala je svoje obožavatelje nešto drugačijim imidžom

Moda
Autor:
HAJDI KLUM (47) JE NOVA STREET STYLE ZVEZDA: Prolećni stajling bez greške! (FOTO)
HAJDI KLUM, Foto: Profimedia

Danas 47- godišnja Nemica dugi niz godina verna je frizuri u znaku dugih, plavih lokni, ali čini se kako je svoj prepoznatljivi imidž odlučila drastično da promeni. Dežurnim paparaco fotografima nije usjela da promakne prilikom dolaska u TV studio u Los Anđelesu, a prilikom kojeg je njena kosa bila vidno kraća.

KAD NAPUNI 50 GODINA, SVAKA ŽENA TREBA OVAKO DA SE OBLAČI: Sindi Kraford još jednom očitala modnu lekciju svima! (FOTO)

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Perika, vešta igra s ukosnicama ili hrabri frizerski rez, slavna Hajdi Klum još uvek nije otkrila javnosti, ali svi se slažu kako joj kratka kosa sjajno stoji.

Nju je istakla podednako zanimljivim stajlingom kojim je dominirao sako neon zelene boje, a takozvani efekat kolor blok postigla je uz pomoć belih komada poput obične majice, visokih gležnjača u špic i dodataka u znaku sunčanih naočara i velike torbe.

GLUMICE STARIJE OD 50 GODINA UKRALE ŠOU: Najupečatljivije kreacije na dodeli SAG nagrada 2021! (FOTO)

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Osim što trenutno marljivo snima nove epizode takmišerskog šoua 'America's Got Talent', bivša manekenka ovih dana puni naslove zahvaljujući modnim uspesima svoje 16- godišnje ćerke Leni.

Nakon što su nedavno osvanule na naslovnici prestižnog modnog magazina Vog, nemačko izdanje magazina Glamur naslednicu Hajdi Klum odlučio je da angažuje za svoj novi broj u povodu dvadesete godišnjice naslovne strane s njenom majkom u glavnoj ulozi.

KLASIK NAD KLASICIMA: Džesika Alba još jednom dokazala da je njen stil za čistu peticu! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs