dnevni look

KLASIK NAD KLASICIMA: Džesika Alba još jednom dokazala da je njen stil za čistu peticu! (FOTO)

Džesika Alba, glumica i uspešna preduzetnica koja stoji iza kompanije The Honest, uvek dokazuje kako je s pravom smatraju jednom od najbolje stilizovanih žena u Holivudu

Moda
20:48h Autor:
KLASIK NAD KLASICIMA: Džesika Alba još jednom dokazala da je njen stil za čistu peticu! (FOTO)
Džesika Alba, Foto: Profimedia

Prelepa Džesika Alba slaže besprekorne stajlinge jedan za drugim, a njena street style izdanja uvek su prava modna inspiracija.

Glumica koja se nije mnogo promenila od svojih početaka u Holivudu, može se pohvaliti mladolikim licem i vitkom figurom koje ističe kombinacijama u kojima pleni poglede.

Crno-beli stajlinzi nesumnjivo su klasik nad klasicima s kojim nikad ne možete pogrešiti, a upravo je takav stajling odabrala zvezda 'Sin Cityja' u kojem se uputila u šoping sa starijom ćerkom Onor koja će u uskoro proslaviti 13. rođendan.

OVI DETALJI ĆE PODIĆI SVAKU KOMBINACIJU NA VIŠI NIVO: 3 komada bez kojih ne možemo ovog proleća! (FOTO)

Džesika Alba
foto: Profimedia

U predimenzioniranom topu, kraćim crnim širokim pantalonama kargo stila i crnim papučama, Džesika je i ovog puta oduševila modne zaljubljenike.

Dnevni look bez greške začinila je sunčanim naočarima, retro stilom i efektnom torbicom.

ČISTA MODNA DOMINACIJA: Stajling Hajdi Klum je omaž romantici i božanstvenim pastelnim bojama!(FOTO)

Džesika Alba
foto: Profimedia

Bezvremenske pruge zaista su nepobedivi modni klasik koji obožavamo tokom prolećnih i letnjjih meseci pa ako ne volite cvetne motive, to je više nego dobra alternativa s kojom nećete pogrešiti.

Tzv. bretonske pruge još u 50-ima i 60-ima ponosno su nosile legendarne modne ikone poput Brižit Bardo i Odri Hepbern ali s modne scene nisu nestale do danas. Taj večiti dezen vremenom je postao neizbežan u garderoberima mnogih trendseterki, a među njegovim ljubiteljkama je i Kejt Midlton koja ga rado nosi u neformalnim prilikama.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs